Aparitie sexy pentru blonda cu bust natural si chip fotogenic. Cum a aparut intr-o salopeta minuscula, cu John Cena

17 Mai 2016, 07:32

Aparitie sexy pentru blonda cu bust natural si chip fotogenic. Cum a aparut intr-o salopeta minuscula, cu John Cena
Charlotte McKinney a fost invitata la NASCAR Sprint Cup Series Daytona 500, alaturi de nume importante de la Hollywood, precum John Cena si Gerard Butler. 

Asa cum era de asteptat, tanara de 22 de ani a facut senzatie cu aparitia sexy, cu care a atras privirile celor din jur. Imbracata intr-o salopeta alba, extrem de scurta, cu care si-a pus in evidenta atuurile fizice, Charlotte a fost admirata de cei prezenti la eveniment, alaturi de care si-a facut poze. 

Charlotte a devenit celebra dupa ce a aparut in cateva reclame pentru branduri celebre, una dintre acestea fiind difuzata in pauza de la Super Bowl. De atunci s-a cuplat cu Scott Eastwood, iar in prezent se spune ca ar avea o relatie cu actorul Stephen Dorff, desi nu au mai fost vazuti de ceva vreme impreuna.

Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american. In urma cu cateva saptamani, tanara a declarat ca s-a saturat sa fie comparata cu Kate Upton: "Cred ca suntem doua persoane total diferite si avem cariere diferite".

Vezi episoade in intregime pe