Desi are doar 13 ani, tanara a devenit extrem de populara in showbizul american datorita talentului sau iesit din comun. Miscarile sale de dans par desprinse dintr-o alta dimensiune, iar momentele artistice pe care le pune in scena impresioneaza publicul din intreaga lume.

Fara urma de indoiala, Maddie Ziegler este iubita si apreciata de numerosi fani, care si-au manifestat sustinerea votand-o la People's Choice Awards 2016, unde a si castigat la categoria The DailyMail.com Seriously Popular Award.

Citeste si: Pare banal pana vezi cu ce s-a incaltat. Cum arata cizmele pe care Amber Rose le-a asortat la blugi si hanorac

Imbracata intr-o rochie creata de Michael Costello, Maddie a stralucit pe covorul rosu. Tinuta chic in culori pastelate s-a dovedit a fi o alegere perfecta, iar coafura lejera s-a potrivit de minune cu imaginea tinerei. 

Maddie a afisat un zambet larg care a cucerit audienta si a impresionat fotografii prezenti la eveniment. Eleganta si rafinata, micuta dansatoarea a marcat o aparitie de invidiat la gala de decernare a Premiilor People's Choice Awards 2016


Sursa FOTO: Getty Images