Armand Assante joaca in Las Fierbinti!

Armand Assante joaca in Las Fierbinti!

Aseara, primarul Vasile le-a dezvaluit apropiatilor ca o creatura ii bantuie casa si nu are liniste nici ziua, nici noaptea. ”De o saptamana tot am senzatia ca mai e cineva cu mine in casa. Cred ca am casa bantuita!”, i-a spus acesta Dalidei. Secretara s-a gandit ca vizita unui preot s-ar putea sa-l ajute. Cautarile inspaimantatoare au fost urmarite marti seara de milioane de romani.

Episodul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Aseara, serialul a inregistrat 11.5 puncte de rating si 29.9% share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 7.8 puncte de rating si 20.2% share. La nivel national, aproape 2.4 milioane de romani au urmarit aventurile fierbintenilor, iar in minutul de aur, de la ora 20:58, aproape 2.8 milioane de telespectatori se bucurau de comedie.

Comedia continua joi seara, de la 20:30, cand Vasile si Dalida pun la cale un plan diabolic. Cum au deja experienta de ”vanatori de spirite”, cei doi solicita ajutorul lui Armand Assante pentru a-l speria pe Robi, politistul satului, si incearca sa afle de la celebrul actor american ce ar trebui sa faca ca planul lor sa dea roade. Ce le va spune Armand Assante, dar si cum se va termina cautarea strigoiului din casa bantuita a primarului, vom vedea joi la PRO TV.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni