Asaza un servetel pe covor si porneste uscatorul de par. Motivul este pur si simplu ingenios - VIDEO

16 Octombrie 2016, 09:00

Asaza un servetel pe covor si porneste uscatorul de par. Motivul este pur si simplu ingenios - VIDEO
Citeste mai mult despre: servetel, covor, motiv, uscator de par,
De cele mai multe ori intampinam in casa o multime de probleme la care nu gasim o rezolvare imediat, dar se pare ca tutorialele de pe internet ne ofera idei ingenioase care ne scapa de micile neplaceri din gospodarie.

Uscatorul de par, de exemplu, are si alte intrebuintari decat cea clasica. Acesta este folosit pentru uscarea parului, dar imaginile de mai jos ne dezvaluie ca reprezinta remediul perfect pentru micile probleme de moment.

Urma lasa pe mobila de o ceasca de cafea fierbinte este indepartata fara probleme doar daca indreptam uscatorul de par spre ea. Aerul cald o face sa dispara ca prin minune.

Cu ajutorul unui pet decupat cu care imbracam un uscator de par si il fixam cu o banda de scotch vom umfla fara probleme o saltea gonflabila, fara sa ne epuizam fizic.

O banda de scotch sau de leucoplast pe care dorim sa o desprindem de pe pielea noastra nu va mai durea la fel daca o incalzim putin cu uscatorul de par. 

Picaturile de ceara cazute din greseala pe covor vor disparea in cateva clipe daca peste ele vom aseza succesiv cateva servetele de masa peste care vom trece aerul cald de la uscatorul de par.

Fara indoiala ca exista si alte intrebuintari ale acestui aparat electrocasnic si cu siguranta ca multe dintre ele le-am utilizat la un moment dat!

Vezi episoade in intregime pe