Shea Glover a decis sa filmeze un experiment social care sa surprinda reactiile oamenilor atunci cand li se spune ca sunt frumosi. Eleva de liceu a reusit sa atraga atentia a peste 9 milioane de internatuti, care au privit cu emotie imaginile. 

Citeste si: 9 luni de sarcina in doar 4 minute. Ce a observat la final un barbat dupa ce si-a fotografiat sotia in fiecare luna

Desi la prima vedere pare un videoclip banal, reactiile surprinse sunt de-a dreptul incredibile, scrie Upworthy.com. Protagonistii materialului video sunt colegi de liceu cu Shea; pe unii dintre ei in cunostea, insa cu majoritatea nu schimbase o vorba pana in momentul filmarii. 

Impactul pe care complimentul tinerei il are asupra persoanelor pe care le filmeaza este uimitor. Unii dintre ei sunt surprinsi, altii se emotioneaza sau se fastacesc, insa cei mai multi dintre ei zambesc la auzul "cuvintelor magice". 

Urmareste mai jos experimentul social filmat de Shea Glover si asculta ce au de spus oamenii atunci cand aud cat sunt de frumosi.