• PRO TV
  • Mihai Albu, prima declaratie dupa divort, in exclusivitate la "Happy Hour". Ce l-a facut sa se desparta de Iulia Albu, dupa 8 ani de casnicie

Mihai Albu, prima declaratie dupa divort, in exclusivitate la "Happy Hour". Ce l-a facut sa se desparta de Iulia Albu, dupa 8 ani de casnicie

Mihai Albu, prima declaratie dupa divort, in exclusivitate la "Happy Hour". Ce l-a facut sa se desparta de Iulia Albu, dupa 8 ani de casnicie

Designerul de pantofi Mihai Albu - care, in 2010, a stabilit recordul mondial pentru perechea de pantofi cu cele mai inalte tocuri - si sotia acestuia, Iulia Albu, divorteaza.

Iulia si Mihai Albu sunt casatoriti de opt ani si au impreuna o fetita in varsta de trei ani, Mikaela.

Informatia cu privire la divort a fost confirmata pentru Mediafax de designerul Mihai Albu.

"Suntem in divort. Am hotarat de comun acord sa divortam, pentru ca nu ne mai intelegeam. Fiecare a apucat-o pe drumul propriu"
, a spus Mihai Albu.
 
Referitor la divort, Iulia Albu a cerut, pe pagina sa de Facebook, discretie: "Noi hotaram ce, cand, cum si daca. Nu mai veniti in fata usii, nu ma mai panditi in fata blocului, nu mai insistati cu telefoanele. Punct", a scris Iulia Albu.

Mihai Albu a aparut intr-o enciclopedie care a aparaut la New Yourk, "Shoegasm" alaturi de 16 designeri celebri de accesorii care au influentat intr-un fel pozitiv moda. Designerul avea cate 10 pagini, mai mult decat alti designeri cunoscuti ca Louboutin sau Manolo Blahnik.Mai mult decat atat el a fost selectat pentru o expozitie de 6 luni la muzeul Grassi din Germania.

"Eu sunt onorat ca au ales mai multe creatii d-ale mele reprezentative si ca au ocupat 10 pagini. Imi pare rau ca am amanat asta si ca nu am vorbit"

Designerul Mihai Albu a vorbit si despre divort: "Stiam ca asta intereseaza foarte mult si nu am crezut ca o sa fie atata interes pana la urma. D-aia si vreau sa aduc cateva precizari, drumurile noastre se despart, e o decizie pe care am luat-o impreuna, am inceput demersul printr-o cale amiabila, de comun acord, asta este bine ca nu au existat opinii contradictorii. Am ales calea notariala, este un numar de zile in care se va pronunta, dar procedurile au fost incepute si asteptam doar confirmarea notariala"

"Sa spunem ca in ultimul timp au existat neintelegeri si ca am hotarat impreuna sa facem acest pas. E adevarat ca amandoi tinem foarte mult la fetita noastra si ca este un copil extraordinar de reusit. Sigur. fetita va ramene la Iulia, desi as fi vrut sa fie la mine, dar este mai bine sa isi urmeze mama, si eu o voi sprijini neconditionat".

"Avem o relatie civilizata, am ajuns la aceasta solutie orin care ne-am pus de acord ca nu ne intelegem. Toate actiunile noasre s-au intamplat intr-un mod nefericit si nu am gasit cale de mijloc. E foarte dificil sa spun in cateva vorbe ceva care m-a deranjat neaparat, pur si simplu drumurile noastre nu s-au potrivit a fi impreuna".


"Sigur ca trebuie sa actionam in consecinta, daca ne despartim trebuie sa fie si separatia bunurilor, a locuintei, noi ne-am inteles foarte exact si am actionat in consecinta"

Cei doi s-au mutat, dar vor locui in acelasi bloc, ii despart 9 trepte, iar "acum, la noapte va fi prima data cand vom sta mai departe unul de celalalt copilul trebuie sa creasca in cele mai bune conditii. sunt putin jenat si nu mi-am dorit sa ajung in aceasta situatie", a mai declarat Mihai Albu.





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni