Au criticat-o pentru ca a avut o sarcina aproape invizibila la 9 luni. Cum arata bebelusul ei dupa nastere

29 Martie 2016, 13:14

Au criticat-o pentru ca a avut o sarcina aproape invizibila la 9 luni. Cum arata bebelusul ei dupa nastere
Chontel Duncan, de profesie antrenor de fitness, a uimit o lume intreaga prin modul in care arata in luna a noua de sarcina. Datorita antrenamentelor zilnice, tanara si-a mentinut si pe perioada sarcinii forma fizica, reusind astfel sa impresioneze o multime de oameni prin determinarea de care a dat dovada.

Originara din Australia, Chontel a devenit recent mamica unui baietel perfect sanatos, pe nume Jeremiah. Bebelusul a cantarit la nastere 3,2 kilograme si a ajuns o mica vedeta pe internet dupa ce mama sa a decis sa publice cateva imagini cu el pe Instagram. 

Citeste si: A indeplinit cel mai mare vis pe care il avea pentru fiica lui. Micuta mai are doar cateva zile de trait

"Un baietel fericit si sanatos, fara nicio problema medicala, este extrem de activ si a uimit personalul medical cu puterea pe care o are in brate si in maini", a scis Chontel in descrierea unei fotografii. 

De-a lungul sarcinii, antrenoarea de fitness a publicat numeroase imagini in care si-a expus burtica de gravida. Ceea ce a atras atentia internautilor a fost dimensiunea abdomenului femeii. Dupa parerea unora dintre ei, sarcina lui Chontel a fost una aproape invizibila. 
Vezi episoade in intregime pe