Au indurat temperaturi sub 0 grade, insa efortul a meritat. Fotografiile lor de logodna par desprinse dintr-o alta lume

10 Februarie 2018, 07:24

Au indurat temperaturi sub 0 grade, insa efortul a meritat. Fotografiile lor de logodna par desprinse dintr-o alta lume
Citeste mai mult despre: fotografii, frig, gheata, logodna,
Majoritatea cuplurilor spera sa aiba parte de o zi senina si temperaturi blande atunci cand isi propun sa fie protagonistii unei sedinte foto. Un apus de poveste, o briza calda si o lumina perfecta sunt alte detalii la care viseaza orice indragostit dornic sa isi imortalizeze povestea de iubire.

Morgan Daye si Josh Morris, doi studenti la The Ramp School of Ministry in Hamilton, Alabama, nu se inscriu in aceasta categorie. 

Cei doi au preferat sa iasa din tipare si au hotarat sa pozeze intr-un decor inghetat, in luna decembrie, la Bald River Falls, din Tennessee. 

Morgan si Josh au vizitat de nenumarate ori acest loc de poveste in perioada in care tatonau terenul si incercau sa se cunoasca mai bine. De aceea, destinatia speciala a fost aleasa de cei doi pentru realizarea fotografiilor de logodna. Kellie Elmore, prietena cuplului si fotograful care a realizat pictorialul inedit, spune a meritat efortul: "A fost cadoul meu de nunta pentru ei. Nu ne asteptat sa fie inghetata cascada. Decorul a fost grandios", a declarat Kellie conform Cosmopolitan.com.   

Cuplul urmeaza sa se casatoreasca in luna mai. 
Vezi episoade in intregime pe