• PRO TV
  • Ei au ramas in lupta pentru marele premiu. Cine a fost eliminat de la Supravietuitorul dupa un duel plin de dramatism

Ei au ramas in lupta pentru marele premiu. Cine a fost eliminat de la Supravietuitorul dupa un duel plin de dramatism

Ei au ramas in lupta pentru marele premiu. Cine a fost eliminat de la Supravietuitorul dupa un duel plin de dramatism

Cea de-a cincea editie din show-ul Supravietuitorul a adus o serie de schimbari in cele doua triburi, dar si eliminarea unui concurent aflat pe Insula Exilului. 

Aliantele facute pana acum de catre membrii celor doua triburi au fost date peste cap, dupa ce componenta lor s-a schimbat in urma unei provocari propusa de Dragos Bucurenci.

Acesta le-a cerut concurentilor sa ia cate un ou din sacurile pe care le-a adus cu el, apoi sa-l sparga de corpul lor, experiment dupa care au descoperit ca in fiecare dintre acestea se afla vopsea de culoare rosie sau albastra, dupa care s-a si facut reorganizarea in triburile Hangin si Tubig.

Proba de recompensa a fost castigata de tribul Hangin, dupa o batalie dura, solicitanta si plina cu rasturnari de situatie, in care componentii celor doua triburi si-au testat anduranta si echilibru pe o bara extrem de ingusta, de-a lungul apei.

Pe insula exilului au existat cateva discutii despre alegerea duelistilor si, la final, Alex si Ina au fost cei care s-au luptat pentru a ramane in cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Desi si-a dorit sa ramana printre concurentii care pot deveni unicul supravietuitor, Alex a cedat pana la urma si a parasit competitia. 

Supravietuitorul este si pe www.voyo.ro!



VIDEO EXCLUSIV - Ce a declarat Alex dupa ce a fost eliminat de la Supravietuitorul


Incepand din 26 septembrie descarca aplicatia ProTV, raspunde intrebarilor din show-ul Supravietuitorul si poti castiga un Iphone 7 si invitatii la finala Live a show-ului.

Vezi aici regulamentul concursului!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni