• PRO TV
  • Au profitat de libertate. Ce cadouri le-au adus Vica Blochina si Dan Helciug concurentilor de la Ferma

Au profitat de libertate. Ce cadouri le-au adus Vica Blochina si Dan Helciug concurentilor de la Ferma

Au profitat de libertate. Ce cadouri le-au adus Vica Blochina si Dan Helciug concurentilor de la Ferma

Dan Helciug si Vica Blochina au castigat dreptul de a avea parte cateva momente de libertate, iar cei doi au fost dusi de Nea Rata la o alta ferma, de unde s-au intors cu diverse cadouri. 

Dupa ce a castigat concursul organizat in aceasta saptamana, Dan Helciug a ales-o pe Vica Blochina pentru a o avea alaturi in clipele de libertate oferite drept premiu.

Legati la ochi, cei doi au fost dusi de Nea Rata la o ferma in care se desfasoare activitati specifice la o scara larga, ocazie cu care Dan si Vica au primit diverse sfaturi care sa le fie utile in perioada pe care o vor mai petrece de acum inainte la Ferma Vedetelor.

Chiar daca la prima vedere nu a parut chiar un premiu asa cum ar fi visat, Vica si Dan au avut parte si de cateva momente de rasfat, cei doi fiind lasati sa-si faca un dus si sa se uite la televizor, la emisiunea in care sunt protagonisti. In plus au mancat diverse preparate de care nu au avut parte in show, insa acestia le-au acceptat cu conditia de a le putea duce si colegilor de la Ferma.

Astfel, la intoarcere, pe langa gasca, cocos si cativa iepuri cu care au marit gospodaria, concurentii au primit si mancare aleasa, carne, prajituri si apa minerala, bucuria si pofta cu care le-au consumat fiind pe masura surprizei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni