• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Au trait o viata cumplita, insa destinul lor s-a schimbat total. Echipa "Visuri la Cheie" a mai facut o familie fericita

Au trait o viata cumplita, insa destinul lor s-a schimbat total. Echipa "Visuri la Cheie" a mai facut o familie fericita

Au trait o viata cumplita, insa destinul lor s-a schimbat total. Echipa "Visuri la Cheie" a mai facut o familie fericita

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil le-au facut cunostinta telespectatorilor cu o familie numeroasa, unita si frumoasa, dar care a fost nevoita sa treaca prin grele incercari de-a lungul timpului.

Dupa o viata cumplita alaturi de un sot si un tata abuziv, Anisoara Bordei si-a salvat cei sapte copii fugind impreuna cu ei. Cu tenacitate si optimism, femeia si-a gasit repede un loc de munca stabil in Bucuresti, dar cu un salariu mic. 

Toti locuiau intr-un apartament cu doua camere inchiriat si se descurca extrem de greu. Cu toate acestea, Anisoara si-a trimis copiii sa studieze violoncelul, pianul, limbi straine, tenis si dans. Pentru ea imposibilul nu exista si le spune mereu celor mici ca pot ajunge orice isi doresc, doar sa vrea.

Visul lor a fost acela de a avea o locuinta a lor, in care sa poata trai fericiti. Cu ajutorul fundatiei Hope and Homes for Children Romania au obtinut un apartament cu patru camere, care insa a necesitat o renovare completa si mobilier.

Echipa Visuri la cheie i-a ajutat pe cei opt sa aiba un trai normal si casa pe care o viseaza, in numai doua saptamani. Pe toata perioada renovarii, familia Bordei a plecat din Bucuresti intr-o binemeritata vacanta, iar copiilor li s-au indeplinit si alte dorinte. Ei au mers la Centrul National de Tenis, unde au intalnit-o pe preferata lor, Simona Halep, alaturi de care au jucat un meci de tenis si au petrecut momente de neuitat. 

Cand s-au intors, au gasit o locuinta complet refacuta, dar si un inceput pentru un trai mai bun.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni