• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aventurile din Fierbinti continua: Celentano se apuca diseara de scris o lucrare stiintifica!

Aventurile din Fierbinti continua: Celentano se apuca diseara de scris o lucrare stiintifica!

Aventurile din Fierbinti continua: Celentano se apuca diseara de scris o lucrare stiintifica!

Diseara, de la ora 22:00, imediat dupa meciul din Europa League dintre Steaua si Villareal, comedia de cea mai buna calitate revine la Pro TV!

Un nou episod savuros din Las Fierbinti este pregatit sa aduca telespectatorilor peripetii amuzante. Inspirat de fotbalul de calitate, Dorel va face tot posibilul sa devina un antrenor de fotbal de succes. Inevitabil, admiratoarele nu vor intarzia sa apara in momentul in care afla ce meserie de succes va imbratisa acesta!

La primarie, lucrurile ating un nivel superior de intelectualitate. Primarul Vasile isi doreste sa publice o lucrare stiintifica pentru zilele mai sumbre. Omul sau cel mai de incredere, Robi, va fi insarcinat sa ii comunice profesorului de limba romana din localitate detalii despre lucrare, despre continut si titlu. Singura problema este ca informatia ajunge la urechile lui Celentano, care se va apuca el de scris. 

Diseara, de la ora 22:00, telespectatorii vor afla cum va reactiona Vasile in momentul in care Celentano ii va face aceasta oferta de nerefuzat, dar si pe cine va ajunge Dorel sa antreneze.

Las Fierbinti – tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni