• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • AZI se lanseaza in cinematografe "Poveste de dragoste", primul love story romanesc, in regia Cristinei Iacob

AZI se lanseaza in cinematografe "Poveste de dragoste", primul love story romanesc, in regia Cristinei Iacob

AZI se lanseaza in cinematografe "Poveste de dragoste", primul love story romanesc, in regia Cristinei Iacob

Mimi Branescu si Mirela Oprisor, interpreta personajului Aspirina din serialul de comedie Las Fierbinti, joaca rolul unui cuplu de swingeri, vecini cu Aprilia si Sebastian.

Filmul spune povestea lui Sebastian, personaj interpretat de Dragos Bucur si a Apriliei (Raluca Aprodu), un cuplu care incepe o frumoasa poveste de dragoste.  Doar ca nu e atat de simplu cum pare. Aflata in aria de influenta a trei barbati cu personalitati puternice, Aprilia este nevoita sa gaseasca echilibrul intre viata de adult si alegerile unei inimi de copila. E vremea Craciunului si viata ii rezerva acestei tinere frumoase si talentate doar cadourile pe care este suficient de puternica sa le primeasca.

In timp ce Aprilia si Sebastian invata sa lupte pentru povestea lor, Irina si Virgil, personajele interpretatea de Mirela Oprisor si Mimi Branescu sunt un cuplu fara prea multe griji, dezinvolti, care isi traiesc viata fara inhibitii.

Poveste de dragoste a rulat in premiera internationala in cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat in competitia internationala. Deasemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul International de Film de la Montreal si in cadrul celei de-a 20-a editia a Festivalului International de Film Portobello.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni