Barbatii isi doresc, in secret, sa te vada facand asta. Gesturi care ii dau gata

05 Octombrie 2016, 09:35

Barbatii isi doresc, in secret, sa te vada facand asta. Gesturi care ii dau gata
Lucrurile care conteaza cu adevarat pentru barbati cand vine vorba despre iubitele lor? De-a dreptul surprinzatoare. Nu se asteapta nici la tinute de dive, nici la atitudine de vampe in dormitor si nici nu vor neaparat cine de Masterchef.

Potrivit celor de la AllWomenStalk, barbatii isi doresc in secret sa le vada pe iubitele lor facand alt fel de gesturi... Unele de-a dreptul romantice! Iata despre ce este vorba:

Iubitul vrea sa te vada... zambind! La asta sigur nu te-ai fi asteptat, dar este 100% adevarat. Se pare ca reprezentantii sexului puternic isi doresc o partenera fericita, intrucat asta ii face sa simta ca isi "fac treaba cum trebuie". Daca aduc zambetul pe buzele femeii iubite, sunt ei insisi multumiti de calitatile de partener.

Iubitul vrea sa te vada... frumoasa! Si nu ne referim la o frumusete bazata pe standardele lui. Vrea sa stie ca arati si ca te simti bine. In momentul in care o femeie are incredere in ea, emana o energie pozitiva contagioasa. Prima "victima"? Barbatul de langa ea.

Citeste continuarea articolului AICI

Vezi episoade in intregime pe