Chiar daca se iubesc si din cand in cand se mai saruta si imbratiseaza in fata publicului, ei vor fi rivali la “O-la-la” si se vor duela in versuri ale unor piese celebre alaturi si de alti 4 concurenti.

La o parte dintre piese, Vlad, baiatul indragostit de “rivala” Laura, greseste intentionat la anumite versuri si spune la sfarsit ca o dovada a dragostei sale dincolo de orice competitie: “Si pentru ca te iubesc, iti voi da un punct”.

“Ti-am dat un inel”, “Ramani cu mine”, “Noapte albastra”, “Esti mireasa vietii mele” sunt doar cateva piese de dragoste cantate vers cu vers de concurentii priceputi la muzica si pasionati de karaoke.
Orchestra Cardinal care se ocupa de muzica la emisiunea “O-la-la”, va fi mai vesela ca niciodata, pentru ca de ziua Sfintilor Mihail si Gavril,  se sarbatoresc patru membri ai orchestrei in frunte chiar cu liderul trupei, Gabriel Popescu.

Printre urari si triluri de “La multi ani”, Gabriel Popescu a primit chiar si un sacou nou si fermecator de la colegii de emisiune care au fost impresionati de coloritul si pitorescul sacourilor cu care acesta isi incanta publicul in fiecare sambata seara, la Pro Tv.

Intr-o editie de sarbatoare, Andra are un invitat special, Marcel Pavel, alaturi de care va canta o melodie de dragoste in aplauzele publicului spectator si telespectator.