• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nimeni nu se astepta ca un baiat de 17 ani sa aiba o asemenea VOCE! Asculta prestatia care a tinut-o pe Loredana cu sufletul la gura:

Nimeni nu se astepta ca un baiat de 17 ani sa aiba o asemenea VOCE! Asculta prestatia care a tinut-o pe Loredana cu sufletul la gura:

Nimeni nu se astepta ca un baiat de 17 ani sa aiba <span style="color:#f00;">o asemenea VOCE!</span> Asculta prestatia care <span style="color:#f00;">a tinut-o pe Loredana cu sufletul la gura:</span>

Un elev de 17 ani a avut una din cele mai bune prestatii ale serii la "Vocea Romaniei".

Bernard Lazar, 17 ani, a interpretat piesa "Cat de frumoasa esti" intr-o maniera atat de sensibila si cu atata intensitate, incat Loredana l-a ascultat cu sufletul la gura. Ea a fost si singura care s-a intors pentru a-l lua in echipa, desi toti antrenorii i-au apreciat calitatile vocale.

Vezi cum a cantat Bernard Lazar la "Vocea Romaniei"!

"Cine esti, Justin Bieber?" a exclamat antrenoarea, dupa ce s-a intors si a vazut cum arata concurentul care a uimit-o cu vocea lui.

"Tu o sa fii Praslea din echipa. Esti un pusti dragut si talentat si a fost impunator cum ai atacat acuta aia" l-a laudat ea pe Bernard.


Dupa ce tanarul a plecat de pe scena, antrenorii au inceput sa discute intre ei. "Ne transformam in sistemul american, lansam vedete de la 15, 16 ani, nu mai lansam de la 30 ani" a constatat Brenciu.

"Pai, Loredana la ce varsta s-a lansat?" s-a intrebat retoric si Moga. "Bai, las-o pe Loredana, ea a vazut a doua cadere a Constantinopolului. Ia zi, cum a fost atunci?" a glumit Brenciu cu doua taisuri, referindu-se la un film din 1994 in care Loredana a jucat alaturi de Jean Constantin si de Alexandru Arsinel.

Loredana a dat dovada de simtul umorului si a raspuns in acelasi ton: "Asa-i in business, asa se face treaba. Apropo, am schimbat scena aia din film (A doua cadere a Constantinopolului (1994) - n.r), trebuia sa apar goala. Mai putem revedea filmul, si dotarile cu care apar nu erau false" a spus diva, cu zambetul pe buze.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe Voyo.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni