• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bianca a explicat "La Maruta" disparitiile misterioase din timpul nuntii. Ce a facut cat a lipsit de langa Victor Slav

Bianca a explicat "La Maruta" disparitiile misterioase din timpul nuntii. Ce a facut cat a lipsit de langa Victor Slav

Bianca a explicat "La Maruta" disparitiile misterioase din timpul nuntii. Ce a facut cat a lipsit de langa Victor Slav

Relaxati, fericiti si siguri unul pe celalalt, Bianca si Victor Slav si-au facut prima aparitie dupa nunta pe Happylica lui Maruta.

Cei doi proaspeti insuratei s-au amuzat pe seama ultimelor barfe despre relatia lor si au precizat ca le asteapta cu nerabdare pe urmatoarele.

Vezi VIDEO pe lamaruta.protv.ro

Intrebat de Maruta ce crede despre zvonurile recent aparute in tabloide, cum ca Bianca ar fi intretinut relatii intime cu fostul ei iubit, Adrian Cristea, cu putin inainte de nunta, Victor Slav nu a vrut sa comenteze prea mult. “Eu ma gandesc cand or sa inceteze cu zvonurile astea. Daca vrei, scriu pe o foaie ce cred ca vor mai inventa”.

Nu am avut mese goale, asa cum s-a scris. Si noi am decis ca tortul sa fie prezentat sub forma de prajiturele. Unii invitati au mancat si cate doua, trei portii” a declarat si Bianca.

Rihanna a filmat cel mai indecent clip din cariera sa. Cum arata vedeta intr-o tinuta care nu lasa loc imaginatiei

In legatura cu “scandalul” de dupa valsul mirilor, proaspata doamna Slav sustine ca s-a datorat unei neintelegeri. “Noi am repetat coregrafia pe o piesa mai scurta decat a cantat Dragos Chircu. Si noi terminasem dansul, iar melodia continua. Am incercat sa improvizam si la sfarsit am glumit ca de ce nu au pus si ei niste fum, sa ne acopere. Nu avem ce sa reprosam echipei tehnice”.

Roscata a lamurit si misterul din jurul disparitiei sale de la nunta, dar a vrut sa precizeze ca in niciun caz nu a fost vorba de 3 ore. “Am lipsit cand am fost furata de prietena mea si a doua oara cand am fost nevoita sa-mi retusez un pic machiajul. De fiecare data am fost in camera mea, pentru ca afara ploua foarte tare”  a spus Bianca.



Victor a explicat si de ce au avut 200 de bodyguarzi pentru cei 250 de invitati. "Tocmai pentru ca la cununia civila, despre care nu s-a stiut nimic si am incercat sa fim cat mai discreti - ba chiar am fost la serviciu in ziua aia, ca sa nu dau de banuit - si tot a iesit balamuc. Asa ca am zis ca avem vrut paza la petrecerea de nunta, ca sa nu iasa haos. Presupun ca unii s-au mirat ca de ce am avut atat de multi bodyguarzi" a spus Victor Slav.

Victor Slav: "Nu am avut timp sa numaram banii"

"Lumea o sa spuna ca nu e adevarat si ca sunt ipocrit. Lumea vrea sa auda de numarat banii pana la 7 dimineata, dar adevarul e ca nu am apucat inca sa desfacem plicurile", a precizat Victor. "E foarte mult de numarat si o sa trebuiasca sa-mi iau trei zile libere", a glumit prezentatorul.

Bianca: "Cel mai frumos moment al nuntii mele a fost la Biserica"

Daca inainte de nunta, Bianca si Victor si-au dorit sa fie cununati in aer liber, pe ultima suta de metri au aflat ca nu primesc derogare si ca vor trebui sa se casatoreasca in Biserica. Schimbarea a fost de bun augur, iar acum cei doi insuratei sunt fericiti ca s-a intamplat asa si nu altfel.  "Presa a vrut sa faca un lucru rau, sa nu primim derogare de la biserica, pana la urma a fost un lucru bun. Nu am vrut sa sfidam pe nimeni, stiam ca se poate cu derogare, nu s-a mai putut din cauza scandalului din presa" a declarat Victor Slav.

Nicki Minaj, imposibil de recunoscut. Cum arata vedeta inainte sa isi faca operatii estetice la fata - FOTO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni