• PRO TV
  • Dezvaluiri INEDITE la "Happy Hour": "Cristea a fost iubitul Biancai Dragusanu, nu am fost niciodata Bianca lui Cristea!"

Dezvaluiri INEDITE la "Happy Hour": "Cristea a fost iubitul Biancai Dragusanu, nu am fost niciodata Bianca lui Cristea!"

Dezvaluiri INEDITE la "Happy Hour": <span style="color:#f00;">"Cristea a fost iubitul Biancai Dragusanu,</span> nu am fost niciodata Bianca lui Cristea!"

Pentru prima data la Happy Hour, Bianca Dragusanu a venit sa vorbeasca despre relatia sa cu fotbalistul Adrian Cristea si daca mai exista sanse sa se impace cu el.

Inainte de orice, Bianca a tinut sa precizeze ca nu ea a fost iubita lui Cristea, ci el a fost iubitul Biancai Dragusanu. "Exact asa cum am fost eu Bianca lui Bote", a precizat roscata.

Bianca a venit la Happy Hour imbracata intr-o rochie nude, foarte scurta si foarte decoltata. La intrebarile lui Maruta despre relatia cu fotbalistul de la Petrolul Ploiesti, Bianca a raspuns simplu: "Sunt exact asa cum am decis eu sa fiu. Sunt singura de mai bine de doua luni. Ii doresc lui Cristea sa evolueze putin".



Despre zvonurile de infidelitate si violenta domestica:

"Niciodata nu m-a batut Cristea. Daca m-a inselat, nu stiu. Au mai fost intalniri intre noi, sa clarificam niste lucruri". 

"Cine tradeaza, va fi tradat"

"Ma pot indragosti foarte usor, dar daca m-ai dezamagit, e greu sa ma recuceresti. Eu ma pricep la iubit. Stiu sa iubesc, sunt un om foarte sincer si cu principii, care ii respecta pe ceilalti, care daruieste mult". 



"Nu sunt materialista!"


Bianca le-a raspuns tuturor celor care o acuza ca e materialista si e interesata de barbatii cu bani:

"Eu am masina mea, casa mea, sunt un om independent. In fosta mea relatie, amandoi am participat cu bani si munceam. Castig bani si cu ajutorul presei, datorita ei castig atat de bine. Ne facem treaba unii cu ceilalti" recunoaste roscata, care a refuzat insa sa precizeze cam cat cheltuieste intr-o luna.

"Mi se pare penibil sa vorbesc de bani la TV in conditiile in care unii n-au bani sa traiasca. Poti sa fii om ingirijit si cu bani putini" a marturisit ea.
 

Despre anorexie si critici de genul “Bianca e de plastic”:

Maruta, tie ti se pare ca sunt slaba sau anorexica? Mananc, si inca foarte bine. Nu consider ca sunt foarte slaba” 

Mi se pare ca arati foarte bine, daca ma intrebi pe mine” a raspuns Catalin.

Nu ma astept sa primesc doar complimente, dar 90% din femeile din showbiz au silicoane. 80% au  injectii in buze. Nu am nici lentile, nici unghii false

A refuzat sa manance prajitura in direct si sa se cantareasca: “Nu am nimic de demonstrat nimnaui. Ultima data am mancat o prajitura acum trei zile, duminica

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni