Super show de stand-up comedy: Bobo's Laif! Vezi de ce o sala intreaga a ras la faza asta VIDEO

16 Iunie 2012, 10:34

Super show de stand-up comedy: Bobo s Laif! Vezi de ce o sala intreaga a ras la faza asta VIDEO
Bobo’s Laif este cea mai proaspata opera a lui Mihai Bobonete in materie de Stand Up Comedy. Si unde s-a gandit el sa o impartaseasca cu fanii lui? Fix la Hollywood Multiplex.

SHOW-UL ESTE INTEGRAL EXCLUSIV PE VOYO.RO

Unii petrec in cluburi de ziua lor, altii isi inchid telefoanele sau pleaca din tara, dar de ziua lui, Mihai Bobonete a ales sa-si invite publicul fidel la cinema. Nu e vorba de o invitatie la film, ci de primul show de stand-up comedy organizat profesionist intr-o sala de cinematograf.

Joi seara, la Hollywood Multiplex (Mall Vitan), Bobonete a fost gazda spectacolului Bobo’s Laif, un One Man Show veritabil. Dupa succesul incontestabil inregistrat in serialul Las Fierbinti, difuzat pe Pro Tv, Bobita a facut ca cei prezenti la spectacolul Bobo’s Laif sa aiba parte de o ora de hohote de ras cu cele mai bune momente ale sale, cu replici care l-au facut celebru.

E un spectacol diferit de maratoanele de pana acum, care adunau 6, 7 nume intr-un spectacol de genul asta. Maine eu voi face un one-man show care va aduce publicului chintesenta celor 9 ani de cariera de comediant. Este o premiera pentru stand-up comedy, aceea de a-l sustine intr-o sala de cinema, dar cred sincer ca este, de fapt, un spatiu legitim. E o incercare a mea de mariaj intre conceptul de entertainer si meseria de actor”, declara acesta inainte de show.

Mihai Bobonete este un nume cu rezonanta in stand-up comedy-ul romanesc, unde a debutat in 2003. Face parte din trupa Improvizatii si a ajuns cunoscut pentru impro show-urile sale. Este cunoscut pentru rolurile din productiile “Vine Politia!”, “Made in Romania”, “Taca Paca”, “Las Fierbinti” sau din filmul “Nasa”. Reuseste cu succes sa joace atat roluri negative, cat si sa intre in pielea personajelor amuzante.

 

Vezi episoade in intregime pe