"Sunt celebru, scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, blockbuster-ul international care sparge recorduri de audienta ii va avea gazde pe Bobonete si Cabral! Inceputul anului 2015 aduce  in grila PRO TV cel mai mare, spectaculos si asteptat reality-show din lume!

21 de zile, 12 vedete participante si 2 gazde pregatite sa faca fata junglei sunt coordonatele productiei ce va trece bariera ecranului in fiecare seara.

Mihai Bobonete, om de televiziune si actor de stand-up comedy roman, este cunoscut publicului larg ca urmare a interpretarii rolului Bobita din serialul de comedie romanesc de la Pro TV, Las Fierbinti. Pregatit pentru o experienta spectaculoasa in Africa de Sud, el declara: Sunt foarte incantat de propunerea venita din partea Pro TV de a gazdui o astfel de emisiune. Recunosc faptul ca stiam de ceva vreme despre acest format, pentru ca  urmaream pe internet varianta britanica si chiar ma gandeam daca vreodata se va difuza si la noi un astfel de reality show. Cred ca este momentul cel mai bun ca in grila de programe a postului sa apara si un format nou, iar daca acesta ma include si pe mine ca prezentator, atunci nu pot decat sa ma bucur si sa le promit celor ce se vor uita la aceasta emisiune ca voi face tot posibilul sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor si sper sa nu-i dezamagesc, asa cum nu am facut-o nici pana acum. O sa plec in Africa de Sud, cu umorul meu deja cunoscut si impreuna cu negrul roman – Cabral. Sper sa ne distram pe cinste si voua sa va placa, mai ales ca o iau si ca pe o misiune venita de la Dumnezeu, gen: "Te rog, du negrul inapoi la origini!"... Pai nu-l duc eu?!

Exoticul Cabral, cunoscut actor si prezentator de televiziune, isi pregateste evadarea in jungla: “Sunt celebru, scoate-ma de-aici!” este genul de proiect care face valuri. Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toti cei implicati, de la prezentatori si echipa si pana la concurenti. Deja suntem in priza, avem multe de pus la punct, dar suntem foarte optimisti pentru ca echipa cu care plecam peste mari si tari este una de profesionisti. Desigur, nascut si crescut fiind in Berceni… ma gandesc cu groaza la toate taratoarele, zburatoarele si mergatoarele africane. Cu toate ca aparentele te-ar putea insela, eu sunt facut sa supravietuiesc in Carpato-Danubiano-Pontic, nu in jungla africana!”

Cei doi prezentatori vor aduce in fata telespectatorilor toate stirile si povestile din jungla si vor fi singura interfata a vedetelor participante cu civilizatia. 

Despre format: 

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” va fi in primul rand un test de supravietuire pentru 12 vedete care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema in unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Intreaga perioada participantii vor fi filmati in permanenta. Participantii trebuie sa doarma sub cerul liber, sa faca dus folosind cascada din apropiere, sa renunte la orice fel de contact cu lumea exterioara si la tabieturile care de obicei le fac viata atat de placuta. Ei vor fi nevoiti sa se adapteze conditiilor austere din jungla africana, indeplinind sarcini zilnice pentru a-si asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti. 

Publicul este singurul care hotaraste, prin vot, cine pleaca si cine ramane in show, in functie de preferinte. De asemenea, in primele episoade, tot publicul este cel care voteaza concurentul care indeplineste sarcina zilnica. Pe masura ce show-ul avanseaza, concurentii incep sa fie eliminati, unul singur ramanand castigator si primind titlul de Rege sau Regina a junglei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni