• Emisiuni
  • Vocea României
  • Bogdan, Diana, Rufus si Zsuzsana vor aduce o explozie de energie in al doilea show live Vocea Romaniei!

Bogdan, Diana, Rufus si Zsuzsana vor aduce o explozie de energie in al doilea show live Vocea Romaniei!

Bogdan, Diana, Rufus si Zsuzsana vor aduce o explozie de energie in al doilea show live Vocea Romaniei!

Bogdan Stanica, Diana Brescan, Rufus Martin si Zsuzsana Cerveni, din echipa Lori, vor aduce o explozie de energie in al doilea show live Vocea Romaniei!

Vineri va fi un show incendiar la Vocea Romaniei! Concurentii si antrenorii au ales melodiile pentru cea de-a doua editie live si pregatesc momente complexe, care vor fi prezentate saptamana aceasta.

Bogdan Stanica, Diana Brescan, Rufus Martin si Zsuzsana Cerveni, din echipa Lori, sunt gata sa aduca o explozie de energie, culoare si vibratie pe scena, vineri, de la 20:30, si sa cuereasca publicul cu reprezentatiile lor extraordinare.

Bogdan Stanica este din Videle, dar locuieste in Bucuresti. Canta la chitara si la pian, iar felul lui de a fi il ajuta atunci cand compune, pentru ca atunci isi exprima cel mai bine trairile. Bogdan are incredere in el, iar familia si prietenii il sustin si ii spun ca va reusi. Asculta muzica rock si blues si isi doreste sa devina un artist cunoscut.

Diana Brescan este din Chisinau si este studenta la Relatii Internationale. Canta de la zece ani, dar nu a urmat un liceu de profil, ci a ales sa faca studii in particular. Isi doreste sa activeze in Ministerul de Cultura al Republicii Moldova si, de ce nu, sa fie Ministrul Culturii in tara ei. Pe langa muzica, Diana este pasionata si de dans.

Rufus Martin este din Statele Unite ale Americii, dar de mai multi ani locuieste in Germania. In urma cu zece ani a fost in Romania si a locuit aici opt luni. A venit sa faca muzica. A cantat prima data pe bani in Chicago, pe Lake Michigan. A incercat si pe Broadway, insa nu a reusit, pentru ca nu stia sa danseze, asa ca a mers in Florida, unde a cantat la Disney World. A intrat apoi intr-un boyband cu care a avut spectacole in Germania.

Zsuzsana Cerveni este din Bucuresti, a inceput sa studieze pianul la trei ani, iar la patru ani avea deja primele concerte. A cantat in mai multe trupe de pop si rock si isi doreste sa plece in Marea Britanie pentru continuarea studiilor si sa lucreze cu muzicienii care au determinat-o sa cante: solistii trupelor Whitesnake si Led Zeppelin. Zsuzsana este pasionata de regie, scenografie, ii place sa citeasca si cocheteaza si cu teatrul.

Vineri, romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live.

 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni