Dupa  participarea  la emisiunea “I Love Ecassi”, revista saptamanala Interviù, una dintre cele mai citite reviste din Spania, i-a propus o coperta foarte sexy. Imediat dupa aparitia incendiara de pe coperta, Mihaela spune ca lumea o recunoaste pe strada si ca i se zice “La Chica Interviù” (“Fata Interviù”). Primeste cadouri in magazine, lumea vine sa ii ceara autografe si deja se gandeste la urmatorul pictorial si mai indraznet pe care il va face. “Abia astept sa mai fac un alt pictorial, ceva si mai sexy, cu un aer salbatic si agresiv”, a declarat Mihaela pentru “Happy Hour”.

Cand in timpul emisiunii, Catalin Maruta a intrebat-o despre tatal ei, Mihaela a inceput sa planga si a marturisit: " De doi ani nu mi-am mai vazut tatal pe care iubesc foarte mult".

Mihaela Gherman
este o romanca de 26 de ani care s-a nascut in Satu Mare, dar care traieste de cativa ani in Spania, intr-un orasel de langa Valencia, cu mama si cele doua surori ale sale. Mihaela este una dintre romancele care au atras atentia in strainatate cu pozele lor incendiare: dupa ce, la inceputul anului, a fost Silvana Bragaru, bruneta din Germania care si-a aratat formele in pictoriale sexy, acum a venit randul Mihaelei sa se bucure de celebritate. 
 
Afla AICI mai multe despre focoasa romanca!