• Emisiuni
  • Vocea României
  • Brenciu si Moga s-au impacat ca "tatal si fiul" in prima editie de confruntari de la "Vocea Romaniei"

Brenciu si Moga s-au impacat ca "tatal si fiul" in prima editie de confruntari de la "Vocea Romaniei"

Brenciu si Moga s-au impacat ca "tatal si fiul" in prima editie de confruntari de la "Vocea Romaniei"

Sambata seara, 9 noiembrie, prima editie de confruntari de la “Vocea Romaniei” a castigat fara drept de apel lupta pentru audienta si a obtinut cea mai mare cota de piata din istoria show-ului la nivelul publicului comercial din mediul urban si al celui national, iar ProTV a fost lider absolut pe toate segmentele de public cu cifre triple fata de concurenta.

Confrom Kantar Media, ProTV a inregistrat o medie de 15,8 puncte de rating si 36,7% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban in intervalul orar 20:29 – 23:32 in care a fost difuzata “Vocea Romaniei”, de trei ori mai mult fata de Antena 1, care a obtinut 5,4 puncte de rating si 12,6% cota de piata. Mai mult, postul din Pache Protopopescu a atins un varf de audienta de 19,6 puncte de rating pe segmentul publicului comercial in minutul de aur 22:58. 

Si la nivelul publicului din mediul urban, “Vocea Romaniei” a propulsat ProTV in pozitia de lider  de audienta cu 14,1 puncte de rating si 29,0% cota de piata, pe cand Antena  a ocupat cea de-a doua pozitie cu doar 4,5 puncte de rating si 9,2% share. 

Show-ul celor mai bune voci din tara a fost preferatul romanilor si la nivelul intregii intregii tari, segment pe care Pro Tv a inregistrat o audienta medie de 13,7 puncte de rating si 28,8% cota de piata, de peste trei ori mai mult fata de Antena 1, clasata pe urmatorul loc, cu 4,1 puncte de rating si 8,6% cota de piata.

Sambata, 9 noiembrie, la ProTV, duetele au devenit dueluri in toata regula in prima editie a confruntarilor de la “Vocea Romaniei”. Miza a crescut considerabil, la fel ca nivelul vocilor, iar emotiile si-au spus din plin cuvantul printre concurenti si antrenori.

Cu cate paisprezece voci de exceptie in fiecare echipa si cate un co-antrenor alaturi, Smiley, Moga, Loredana si Brenciu au facut prima triere a concurentilor care s-au confruntat pe muzica. Miza a crescut, iar emotiile, deopotriva, insa concurentii din cel de-al treilea sezon de “Vocea Romaniei” au facut un show magic sambata seara. Regulile jocului s-au schimbat din acest sezon: dupa fiecare duet, concurentul eliminat de catre propriul antrenor a putut fi “furat” si adus in alta echipa de oricare dintre ceilalti trei prin apasarea butonului verde.

Daca mai multi antrenori si-au dorit vocea aflata pe scena, alegerea a apartinut concurentului, la fel ca in etapa auditiilor pe nevazute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au profitat din plin de dreptul de a “fura” cate doi concurenti din echipele colegilor.

Duelurile nu au avut loc numai pe scena, ci si intre antrenori. Atacurile “muzicale” au culminat intre Moga si Brenciu, insa impacarea a fost mai dulce ca niciodata: Horia l-a imbratisat pe Marius dupa ce acesta i-a declarat ca “si-ar dori el sa fie fiul lui”.

Consiliat de catre producatorul Serban Cazan, cel mai zambaret antrenor de la Vocea Romaniei a deschis seria confruntarilor la Vocea Romaniei cu un duet care a promis show si s-a tinut de cuvant. Gabriel Burduja si Claudia Iuga, “big bad boy cu big bad mamma”, dupa cum a spus doamna politista, au cantat piesa “When You’re Gone” a lui Bryan Adams, cu “o bucurie molipsitoare”, apreciata la unison de catre antrenori si co-antrenori. “Cred ca ar trebui sa mai cantati impreuna”, i-a felicitat Horia in urma prestatiei, iar decizia lui Smiley s-a transformat intr-una foarte greu de luat. In cele din urma, antrenorul s-a hotarat sa mearga mai departe cu Claudia, “o femeie ca un tren, un vulcan pe scena”, dupa cum a caracterizat-o chiar partenerul sau din duet.

“Daca voi gasiti la ceilalti un cuplu mai special, mai original, atunci eu imi dau demisia”, a declarat Horia, cu Monica Anghel in dreapta sa, inainte de prima confruntare din echipa lui. 

Diana Arvinte si Gabriel Kisczuk, “combinatia cea mai nonconformista, doi rockeri cantand o piesa foarte romantica”, dupa cum a spus Gabriel, au interpretat “Dance, dance, dance” pe scena Vocii Romaniei, adaugand muzicii jocul actoricesc creat de catre Horia.  “Stie sa faca show-ul dincolo de muzica”, l-a apreciat Randi pe Brenciu, la fel ca ceilalti colegi.  Daca Smiley si Loredana si-au exprimat preferinta pentru prestatia lui Gabriel, replica Monicai Anghel a venit ca un dus rece: “Ati cantat fals, ma asteptam la mai mult din partea voastra”. Spre surprinderea tuturor, Brenciu a ales sa continue competitia alaturi de Diana Arvinte, insa nici Gabriel nu a ramas pe dinafara. Moga a pus ochii pe el si l-a “furat” din echipa lui Horia.

 

 “Vocea scanteietoare cu ascutic sarbesc” a Jovannei Milovanovic si “timbrul interesant” al Madalinei Omania, apreciat de catre Smiley, au fost aruncate in scena in prima confruntare din echipa Moga. Cele doua “gratii” au cantat “The World is Not Enough” de la Garbage, insa rezultatul nu a fost tocmai pe placul antrenorului si al co-antrenorului: “N-am vazut flirtul cu publicul, nu m-ati sedus, voiam mai mult”, le-a spus co-antrenorul Randi. Daca Smiley si Serban Cazan si-au fost impresionati de Madalina, decizia lui Moga a venit ca un tavalug pentru ea. “Mogulul hit-ului romanesc” a ales-o pe mai tanara Jovanna si a explicat de ce: “I-am atras atentia Madalinei sa nu foloseasca vocea dragonului atat de mult”.

Un duet “cu nabadai” si primul din echipa Loredanei au format veteranul Aurel Niamtu si experimentatul Romeo Zaharia. Daca pe parcursul repetitiilor cei doi s-au “impuns” cu fiecare ocazie, impreuna au cucerit scena cu piesa lui Dan Spataru, “Nu m-am gandit la despartire”. Momentul culminant al prestatiei a fost, de departe, coregrafia de final, repetata de toti cei patru antrenori si co-antrenorii lor. “Piesa a fost aleasa foarte bine, sunt sigur ca tata acasa e in delir”, a spus Randi, iar Smiley i-a facut decizia Loredanei si mai grea: “N-ai cum sa-ti dai seama care a fost mai bun”.  Dupa ce s-a sfatuit cu Cornel Ilie, co-antrenorul sau, Lori a decis sa il pastreze in echipa pe Aurel  pentru ca “a fost mult mai stapan pe el, pe situatie si constant in toata evolutia”.

Gabriel Onila si Iolanda Moldoveanu au fost pusi de catre antrenorul Smiley sa-si depaseasca limitele vocale pe acordurile melodiei “Another Day in Paradise”. “Experienta mea contra tineretii ei”, dupa cum a spus Gabi, a inclinat balanta in favoarea Iolandei. Gabriel a fost “prea timid”, dupa opinia lui Moga, iar Monica Anghel l-a taxat fara mila: “Acesta a fost un moment care nu mi-a transmis nimic, zici ca ti-a batut cineva piroane in pantofi, Gabi, nu poti sa vii fara chef in fata oamenilor”. In schimb, Cornel Ilie i-a apreciat Iolandei timbrul, iar Horia, bucuria pe care a transmis-o. “S-a blocat complet, iar ea a fost peste tot”, a declarat Smiley, care a decis sa mearga mai departe cu Iolanda.

Moga a fost “tras de urechi” de catre colegi in urma prestatiei lui Angelo Simonica si a lui Eliss Opris, duetul “Romeo si Julieta”, dupa cum i-a poreclit Horia, care a cantat celebra “Papa Was a Rolling Stone”. “Nu cred ca s-a potrivit aceasta piesa lor”, a comentat Horia, Smiley a adaugat: “Nu e un cantec pentru voi, ati tipat mult”. Serban Cazan a conchis: “Moga, esti principalul vinovat”. “Procuratura si-a incheiat pledoaria”, vorba lui Bartos, iar Marius a fost nevoit sa ii desparta pe “Romeo si Julieta” dupa ce a decis sa mearga in etapa urmatoarea cu Angelo Simonica.

“Brenciana” a continuat cu un episod incendiar, avandu-i ca protagonisti peMihai Chitu si Ruxandra Macarescu. “Ochii au fost la Ruxandra si urechile la Mihai”, a fost concluzia antrenorului  dupa ce duetul a cantat melodia “Kids” a lui Kylie Minogue, respectand indicatiile scenice date de catre Horia. Ruxandra cea sexy s-a unduit in jurul lui Mihai, iar Bartos l-a felicitat pe Brenciu pentru talentul de coregraf. “Va potriviti perfect amandoi”, i-a laudat Loredana, insa Monica a pus punctul pe “i”: “Sa-i dam cezarului ce e al cezarului: Mihai a fost cel care a sustinut aceasta piesa”. Dupa ce s-a sfatuit cu co-antrenoarea sa, Horia l-a ales pe Mihai, “una dintre cele mai bune voci de multi ani incoace”.

Chimie de la prima pana la ultima nota – aceasta a simtit intreaga audienta cand au urcat pe scena George Secioreanu si Elena Salaru din echipa Smiley. “Ne potrivim si fizic, si dupa timbru”, a subliniat frumoasa moldoveanca. “Bad boy-ul” George si Elena au interpretat piesa “Creep” de la Radiohead, iar Smiley a fost felicitat de colegi pentru alegerea facuta. Desi Cornel  si Marius au fost impresionati de prestatia Elenei, antrenorul zambaret l-a ales pe George: “Mi se pare mai spectaculos din punct de vedere vocal”. Surpriza a fost totala pentru Elena cand Brenciu si Moga s-au “inghesuit” sa o “fure”, iar de aici a pornit un duel in toata regula intre cei doi. Moga i-a aplicat lui Brenciu o “lovitura “directa: “Ai castigat al doilea sezon cu Julie si n –o vad nicaieri, nici pe radio, nici pe tv”, iar replica a venit imediat: “Tu vorbesti despre radio de parca le dai la fiecare cate unul”. Dupa “croseuri” verbale aprinse, Elena a decis: noul sau antrenor va fi Marius. “Oricum il voiam pe Moga de la inceput”.

Experimentatul Mihai Bajinaru  si Alina Dorobantu, studenta la Conservator, amandoi “ingerasi” din echipa Loredanei, au intrat in pielea Lui Ricky Martin si a Christinei Aguilera pe ritmurile piesei “Nobody Wants to Be Lonely”. “O voce puternica  -Mihai - o Alina si mai frumoasa decat in blindu-ri, poate trebuia mai multa forta din partea ei”, a fost concluzia lui Horia, la care a subscris si Smiley. Cu toate acestea, Loredana a sarit in apararea elevei sale: “Nu cred, si Aguilera canta la fel”.  Cornel, co-antrenorul lui Lori, s-a declarat la fel de multumit ca si diva: “Ati cantat ajutandu-va unul pe celalalt, duelul s-a transformat intr-un duet”. Cu toate acestea, Alina a fost cea care a convins-o pe Loredana ca are potentialul de a trece in urmatoarea etapa la Vocea Romaniei: “Are o voce extraordinara si cred ca are sanse sa fie una dintre cele mai bune voci feminine, daca nu chiar cea mai buna”, a spus antrenoarea.

“If you don’t Know Me by Now” este piesa pe care Marius a ales-o pentru duetul dintre Dana Torop si Bogdan Olaru, doua voci pline de emotie, care s-au mulat perfect pe melodie. “A fost evidenta emotia buna pe care ati transmis-o”, i-a felicitat Cornel pe cei doi. Motivata de experienta primei editii a Vocii Romaniei, in care nu a reusit sa treaca de prima etapa, Dana s-a intrecut pe sine de aceasta data.  “Mi se pare ca Dana a fost mult mai implicata decat Bogdan, dar el a fost mai corect”, a apreciat Smiley momentul. De aceasta data, Dana a fost cea care l-a convins pe Moga ca merita sa treaca mai departe, aceasta si din cauza atitudinii lui Bogdan, care parca “a plecat dezamagit din prima”. Cu toate acestea, nici Bogdan nu a iesit din competitie, el fiind “furat” imediat de catre Smiley.

Confruntarile continua si saptamana viitoare la Vocea Romaniei, iar lupta pentru titlul de cea mai buna voce a tarii se ascute mai mult ca niciodata, sambata seara, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni