Cabral se antreneaza pentru o luna in jungla! Cum isi petrece vacanta prezentatorul reality show-ului spectacol "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Cabral se antreneaza pentru o luna in jungla! Cum isi petrece vacanta prezentatorul reality show-ului spectacol "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Cabral si Bobonete sunt gazdele "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", reality-show-ul spectacol, care va schimba televiziunea din Romania!

Pentru ca isi va petrece o luna in jungla din Africa de Sud, Cabral a plecat in concediu cu Andreea, sotia sa, si au inceput sa testeze terenul. Au ales pentru vacanta o destinatie exotica: Tanzania – Zanzibar.
 


 

 

Andreea a vrut sa simta experienta africana cat mai bine, asa ca s-a tatuat pe mana.

"Mi-am facut pe mana dreapta un tatuaj cu henna de toata frumusetea (...). Unul semipermanent, care ameninta sa-mi sada alaturi pret de vreo doua saptamani insorite. Am imortalizat intreg procesul, asa ca te las sa vezi din imagini exact ce-a iesit", a scris vedeta pe blogul personal.
 


 


Cabral va sta o luna in jungla din Africa de Sud, impreuna cu Bobonete, si vor gazdui reality show-ul spectacol "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

In curand la Pro TV "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni