Cantarea 28 de kilograme si medicii i-au spus ca mai are de trait 48 de ore. Transformarea ei acum este spectaculoasa

14 Ianuarie 2016, 15:56

Cantarea 28 de kilograme si medicii i-au spus ca mai are de trait 48 de ore. Transformarea ei acum este spectaculoasa
Gemma Walker, o tanara care a fost la un pas de moarte din cazua anorexieri, si-a revenit spectaculos si acum vrea sa ajute si alte tinere aflate intr-o astfel de situatie dramatica.

La 14 ani, Gemma a fost la un pas de moarte: suferea de anorexie, cantarea 28 de kilograme, iar cand a fost internata in spital medicii i-au spus ca mai are de trait doar 48 de ore daca nu incepe tratamentul.

Tatal tinerei era atat de speriat, incat verifica in fiecare dimineata daca mai respira. Au trecut 8 ani de atunci, iar Gemma a supravietuit, ba mai mult, si-a revenit spectaculos si acum este sanatoasa.

Citeste si: Barbatii fug cand aud prima data cu ce se ocupa! Ce face aceasta blonda cand nu pune poze sexy pe net

Gemma si-a gasit curaj sa posteze imagini cu ea din adolescenta, cand suferea de anorexie, dar si imagini de acum, cand este sanatoasa. Ea spune ca vrea sa ajute alte tinere aflate in aceasta situatie disperata.

Gemma ajunsese la 14 ani sa aiba o silueta scheletica. "Mi-e greu sa ma uit la mine in acele poze, si nu doar pentru cum arata, ci pentru cum ma simteam atunci".

Cand a inceput recuperearea, Gemma ajunsese sa consume 6500 de calorii in 20 de minute, ceea ce o facea sa lesine sau sa aiba halucinatii.

Citeste continuarea articolului si vezi imaginile aici!

 

 

Vezi episoade in intregime pe