Caravana Supravietuitorul porneste prin tara. Ai ce trebuie?

18 Martie 2016, 12:24

Citeste mai mult despre: Supravietuitorul, caravana, ProTV,
Incepand de saptamana viitoare, caravana Supravietuitorul va porni in cautarea celor mai aventurieri, curajosi, exploratori si rezistenti concurenti, pentru primul sezon al show-ului care a revolutionat televiziunea in intreaga lume!

Cei care doresc sa isi testeze limitele in ceea ce va deveni, cu siguranta, aventura vietii lor sunt asteptati in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca! Toti cei care vor veni la preselectii au sansa sa demonstreze ca au ce trebuie pentru a fi printre cei 18 aventurieri care vor ajunge intr-un colt de paradis rupt de civilizatie, in lupta pentru marele premiu al show-ului!

Prima oprire a caravanei Supravietuitorul este in Bucuresti, pe 25 martie, la Hotel Ramada Bucharest Park, de la ora 10:00. Timisorenii cu spiritul aventurii sunt asteptati la Hotel Continental, pe 2 aprilie, de la ora 10:00, iar pe 9 aprilie este randul celor din Iasi sa arate ca sunt invingatori, la Hotel Unirea. Caravana Supravietuitorul are ultima oprire in Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, tot incepand cu ora 10:00.

Daca esti sigur ca ai ce trebuie pentru a fi Supravietuitorul, te asteptam la preselectiile din tara!

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Vezi episoade in intregime pe