• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catalin Maruta mai vrea copii: "Imi doresc o familie numeroasa, vesela si sanatoasa"

Catalin Maruta mai vrea copii: "Imi doresc o familie numeroasa, vesela si sanatoasa"

Catalin Maruta mai vrea copii: "Imi doresc o familie numeroasa, vesela si sanatoasa"

Prezentatorul emisiunii "La Maruta" de la ProTV este un tip ambitios. Maruta are aspiratii inalte, asa ca si in toamna  trebuie sa fiti cu ochii pe el!

Pregateste noi farse marca "La Maruta", exclusivitati numai una si una si ne–a marturisit ca daca ar fi dupa el, ar aduce pe Happylica jumatate din Hollywood si jumatate din lumea muzicala mondiala. 

Ramane insa cu picioarele pe pamant si si–ar dori mai mult timp pe care sa–l petreaca cu fiul lui, dar si o familie mai numeroasa!

De la 2013, vedeta spune care are "asteptari de om normal". "Nu stiu ce asteptari are 2013 de la mine, dar eu ma astept sa-mi dea sansa de a demonstra ca nu exista limita in a incerca sa faci lucruri interesante cu viata ta, cu profesia ta. Eu sunt un tip foarte energic, foarte optimist, si tot ce-mi doresc este sa am mereu ocazia de a-mi valorifica starile astea. Deocamdata, nu ma plang, totul merge conform visurilor mele. Imi doresc liniste, sanatate si sansa de a petrece cat mai mult timp cu fiul meu, care pe zi ce trece e mai inventiv si mai amuzant" spune Maruta.

E cunoscut faptul sa sotia lui, Andra, isi mai doreste o fetita, dar el? Iata ce parere are Maruta de acest lucru:

"Da, sigur, mai ales ca se spune ca fetele sunt mai atasate de taticii lor! E drept, asta o sa ma coste – la propriu! – insa merita. imi doresc o familie numeroasa, vesela, sanatoasa. Ca vor fi fetite, baieti, ce-or fi, eu ma rog de pe-acum sa fie sanatosi, in rest totul se rezolva".  

Catalin Maruta a dezvaluit ca este un parinte relaxat si foarte apropiat de copilul sau: "Sunt un tatic-prieten, un tatic-copil, daca vrei. Prin David, revin si eu la copilarie. imi face atat de bine sa ma joc cu el... Poate si pentru ca eu am avut o copilarie chiar fericita, de care mi-e dor. Sunt un tata curios, caut sa descopar zilnic ceva nou in fetele, gesturile si vocabularul lui David. Sunt un tatic cam hiper-protector, dau cinci telefoane pe zi acasa, asta numai ca sa aflu ce face David. Pe scurt, sunt un tata fericit" conchide prezentatorul "La Maruta".

 

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni