• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catalin Maruta vorbeste in exclusivitate despre implantul sau de par. Cum arata acum prezentatorul, dupa ce i-a urmat exemplul lui Mihai Traistariu

Catalin Maruta vorbeste in exclusivitate despre implantul sau de par. Cum arata acum prezentatorul, dupa ce i-a urmat exemplul lui Mihai Traistariu

Catalin Maruta vorbeste in exclusivitate despre implantul sau de par. Cum arata acum prezentatorul, dupa ce i-a urmat exemplul lui Mihai Traistariu

Catalin Maruta s-a bucurat din plin de vacanta alaturi de Andra si fiul lor, David, insa inainte de a pleca in concediu prezentatorul in varsta de 36 de ani a trecut pe la o clinica din Turcia unde si-a facut implant de par.

Vezi cum a decurs intreaga interventie de transplant de par astazi, de la 17.30, La Maruta! Crezi ca o sa-l mai recunosti astazi?

Catalin Maruta a prezentat in emisiunea sa numeroase cazuri ale unor barbati din showbiz-ul autohton care au apelat la implantul de par. Mihai Traistariu, Raoul si Sorin Brotnei au scapat de un complex odata ce au ales sa apeleze la aceasta procedura, iar cu aceasta ocazie Maruta a aflat toate detaliile pe care le presupune implantul.

Prezentatorul a vorbit deschis despre aceasta decizie in emisiunea "Traieste-ti vara": "Nu e mare lucru, e un lucru pe care l-am facut prima data la noi in emisiune. Sunt foarte multi barbati care au facut asta, dar nu au vorbit sau nu se stie. Implantul de par a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros si trebuie doar sa ai rabdare. Andra a fost cu mine si a stat langa mine cele doua zile, cat a durat", a povestit Maruta.

Catalin Maruta s-a aflat in direct prin legatura telefonica de la Paris, unde se afla alaturi de Andra. Excursia a fost un cadou din partea prezentatorului pentru sotia sa, cu ocazia zilei ei de nastere. Andra implineste 28 de ani pe 23 august, iar surpriza a fost una cat se poate de placuta pentru cantareata, mai ales ca nu mai fusese niciodata la Paris.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni