• PRO TV
  • Catrinel Menghia danseaza pentru un caz umanitar, vineri, de la 20.30, in marea finala de la "Dansez pentru tine", la ProTV

Catrinel Menghia danseaza pentru un caz umanitar, vineri, de la 20.30, in marea finala de la "Dansez pentru tine", la ProTV

Catrinel Menghia danseaza pentru un caz umanitar, vineri, de la 20.30, in marea finala de la "Dansez pentru tine", la ProTV

Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase românce, paseste vineri seara cu gratie in ringul visurilor de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar. Catrinel isi aminteste induiosata un moment din copilarie in care, aflata in spital, a primit un cadou neasteptat: 

“Imi amintesc perioada sarbatorilor de la Iasi, acum ceva timp, cand eram o pustoaica cu vise mari, dar cu posibilitati putine. Eram in spitalul de copii intr-un decembrie si conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, isi petreceau Craciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, nici nu mai stiu ce era, dar a venit cand nu ma asteptam si surpriza a fost uriasa. Nu conta cadoul, ci caldura gestului. Sunt, in sufletul meu, aceeasi pustoica de atunci si voi fi prezenta la orice actiune care aduce putina caldura in sufletele triste sau insingurate”, a povestit emotionata Catrinel. 

De 1 decembrie, sarbatorim impreuna 18 ani de ProTV. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!

Catrinel a inceput deja repetitiile, iar experienta de la "Dansez pentru tineo bucura nespus. “In primul rand, fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa”, a mai marturisit Catrinel. 

1) Esti pentru prima data in ringul visurilor de la ProTV. Ce reprezinta pentru tine aceasta experienta?

In primul rand, fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emotioneaza si ma hraneste. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implineste vise si apoi pentru ca ma simt acasa. imi amintesc perioada sarbatorilor de la Iasi, acum ceva timp, cand eram o pustoaica cu vise mari, dar cu posibilitati putine. Eram in spitalul de copii intr-un decembrie si conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, isi petreceau Craciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, nici nu mai stiu ce era, dar a venit cand nu ma asteptam si surpriza a fost uriasa. Nu conta cadoul, ci caldura gestului. Sunt, in sufletul meu, aceeasi pustoica de atunci si voi fi prezenta la orice actiune care aduce putina caldura in sufletele triste sau insingurate. 

2) Ai inceput repetitiile. Cate ore pe zi repeti? Ti se pare greu? 

Am inceput repetitiile cu miscari mai usoare cu un program destul de prietenos, deci nu ma plang inca de oboseala. Vom vedea cum va fi pana la final, dar eu cred ca voi face fata, sunt din familie de sportivi si eu insami am facut si fac sport. in plus, am venit aici cu inima deschisa, cu dorinta de a ajuta si atunci cand faci ceva cu placere si din tot sufletul, acel lucru nu poate fi greu. 

3) Ai urmarit pana acum emisiunea Dansez pentru tine? Ai vreun preferat? 

Recunosc ca nu am timp sa urmaresc lucrurile frumoase pe care le faceti aici, dar le apreciez din tot sufletul. Aveti o echipa de profesionisti, multi care nu se vad, in spatele camerelor de filmat. Ei sunt cei carora vreau sa le multumesc in mod special, o echipa mare si frumoasa. La ”Dansez pentru tine”, nu cred ca are importanta cine castiga. Conteaza participarea, implicarea, pasiunea. Conteaza sa fim mai buni, mai senini, mai liberi.  

Vineri, de la 20.30, Sore si Dark, Dima Trofim si Iulia Clisu, Ilinca Vandici si Razvan Marton intra din nou in ringul visurtilor pentur a incerca sa convinga telespectatorii sa-i declare marii castigatori ai acestui sezon. Concurentii au facut tot ceea ce a tinut de ei pentru a se califica in marea finala. Votul telespectatorilor este insa cel care va stabili clasamentul, iar echipele pot fi sustinute astfel: 

Sore si Dark: prin SMS la 1322 cu textul “Sore” sau sunand la 0900.760.402. 

Dima si Iulia: prim SMS la 1322 cu textul “Dima” sau sunand la 0900.760.404.

Ilinca si Razvan: prin SMS la 1322 cu textul “Ilinca” sau sunand la 0900.760.406.


Epilator Philips Lumea IPL SC2003/11 - 33% REDUCERE

IPL: Da
Trepte viteze: 5
Filtru UV integrat
Cap pentru parul facial:Da
Accesoriu corp
Accesoriu de precizie


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni