• PRO TV
  • Ce fac impreuna Sore si Ruby cu doar cateva ore inainte sa intre pe scena de la "Dansez pentru tine". Fanii au fost surprinsi: "Nu cred asa ceva!"

Ce fac impreuna Sore si Ruby cu doar cateva ore inainte sa intre pe scena de la "Dansez pentru tine". Fanii au fost surprinsi: "Nu cred asa ceva!"

Ce fac impreuna Sore si Ruby cu doar cateva ore inainte sa intre pe scena de la "Dansez pentru tine". Fanii au fost surprinsi: "Nu cred asa ceva!"

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Mai sunt doar cateva ore pana cand Sore si Ruby vor reintra in competitia de la "Dansez pentru tine" si se vor lupta pentru a obtine cele mai mari note din partea juriului si pentru a merge mai departe fara a intra la duel. Cele doua prietene si partenerii lor se inteleg atat de bine incat petrec impreuna pauzele dintre repetitii.

Ruby a publicat pe pagina sa de Facebook cateva imagini in care apare alaturi de Sore, Dark si Alexandru, in timp ce se distreaza de minune strambandu-se la aparatul foto.

Fanii celor doua cantarete s-au amuzat teribil cand au vazut imaginilesi le-au urat succes fetelor diseara, de la 20.30, cand incepe "Dansez pentru tine".

"Nu cred asa ceva!", "Nebunilor", "Era sa nu o recunosc pe Sore", "Parca aveti cinci ani", i-au transmis fanii lui Ruby pe Facebook.

Vineri, de la 20.30, la "Dansez pentru tine":

Echipele formate din Falemi Nana & Emanuela Mitrea si Giani Kirita & Dana Matei se vor infrunta in pasi de dans, iar tu vei decide cine merge mai departe.

Ca de obicei, iti poti vota favoritii prin SMS la 1322 cu textul "Giani", pentru Giani si Dana sau "Falemi" pentru Falemi si Emanuela sau sunand la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani si la 0900. 760. 408 pentru Falemi. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni