Ce mare s-a facut fetita Irinei si a lui Razvan Fodor. Cat de simpatica e Diana, la varsta de trei ani

23 Martie 2014, 12:00

Ce mare s-a facut fetita Irinei si a lui Razvan Fodor. Cat de simpatica e Diana, la varsta de trei ani
Irina Fodor are doua motive de sarbatoare luni, 24 martie: fiica ei, Diana implineste 3 ani si tot luni va incepe sa prezinte ACASA emisiunea “Povestiri de noapte”, de la ora 22.30 alaturi de Cabral.

Irina marturiseste ca este extrem de fericita, are o familie minunata si i s-a implinit visul odata cu confirmarea ei in rolul de prezentatoare a emisiunii “Povestiri de noapte”. Emotiile pentru ziua de luni, 24 martie sunt din ce in ce mai mari, cu atat mai mult cu cat se anunta o zi plina:

“Eu si Razvan o sa ne rezervam ziua pentru fetita noastra, o vom duce in parc sa ii facem toate poftele, sa ii cumparam baloane, sa se dea cu bicicleta. Seara ii organizam o petrecere cu toata gasca de copii, cu toata gasca noastra de prieteni, acolo va fi cu ea bunica pentru ca eu si Razvan vom merge la Gala Premiilor Gopo. Dupa eveniment, Razvan se va duce la petrecere, iar eu ma duc, in continuare, la Povestiri de noapte”, marturiseste Irina Fodor.

O echipa a emisiunii “Povestiri adevarate” va participa la aniversarea Dianei din parc, iar telespectatorii vor vedea cum a fost sarbatorita cea mica in editia de luni, la ora 16.30, ACASA. 

Vezi episoade in intregime pe