• PRO TV
  • Ce poveste ascunde Ferma vedetelor?

Ce poveste ascunde Ferma vedetelor?

Ce poveste ascunde Ferma vedetelor?

In curand, sezonul al treilea Ferma vedetelor le va aduce telespectatorilor o serie de surprize si le va arata cum vor face fata 6 perechi de vedete in conditii de trai ca acum 100 de ani. 

In fiecare sezon, locul pe care vedetele l-au numit acasa a avut o poveste speciala. Anul acesta, Ferma vedetelor se intoarce la traditiile 100% romanesti, pe meleagurile din mijlocul muntilor Fagaras, intr-o ferma veche cu o traditie nobiliara! 

Ferma in care vor trudi cele 6 perechi a fost ridicata pe locul unde, candva, nobilii transilvaneni se retrageau pentru grandioase partide de vanatoare. Venirea comunismului a suprimat petrecerile de odinioara si totul a fost lasat in paragina. Locul nu a fost folosit si intretinut nici dupa revolutie, cand a fost retrocedat familiei apartinatoare. Singurii oameni care au mai facut cate ceva prin ferma, au fost ciobanii deoarece au folosit locul ca adapost.

Cele 6 perechi au o misiune foarte importanta: de a reda stralucirea locului de alta data, lucrand impreuna, alaturi de cei mai importanti oameni din viata lor cu care impartasesc experienta Ferma vedetelor. Munca la dublu, emotii la dublu, distractie la greu, insa premiul este numai unul. 

In curand, Monica Barladeanu si Nea Rata, vor deschide portile fermei si vor demara lupta pentru titlul de Fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni