Ce s-a intamplat cu Ted Williams, cersetorul cu vocea de aur devenit faimos in urma cu 5 ani. Anuntul facut de un ziar

23 Ianuarie 2016, 10:29

Ce s-a intamplat cu Ted Williams, cersetorul cu vocea de aur devenit faimos in urma cu 5 ani. Anuntul facut de un ziar
Citeste mai mult despre: Ted Williams, anunt, cersetor, cum arata acum,
Ted Williams a fost descoperit de un jurnalist in timp ce cersea intr-o intersectie cu un afis pe care scria ca Dumnezeu i-a dat o voce minunata. Curios, un jurnalist s-a oprit, l-a ascultat si l-a filmat.

Video-ul a devenit viral, vocea lui a fost ascultata in toata lumea, iar Ted Williams a ajuns faimos gratie vocii sale "de aur". 

Inainte sa ajunga pe strazi, vocea sa i-a oferit o cariera, insa barbatul a ratat-o din cauza alcoolului si a drogurilor. 

Dupa ce a devenit faimos, Ted a reusit sa se repuna pe picioare. A aparut la emisiuni TV, s-a reunit cu mama sa, a fost internat intr-o clinica de reabilitare si a scris o carte. Insa faima aparuta peste noapte nu i-a asigurat si stabilitatea de care avea nevoie. 

La sfarsitul lui 2014, Ted a marturisit presei ca are un apartament, insa nemobilat, nu are masina si nici bani ramasi din avansul pentru cartea sa, in valoare de 395.000 de dolari.

"Cu siguranta se schimba. Este mai bine. Este inca o adevarata provocare sa il inveti cum sa fie o persoana responsabila cu banii sai", a declarat Scott Anthony, manangerul sau. "Avea nevoie de un job pentru care sa se trezeasca in fiecare dimineata pentru a avea senzatia de normalitate”, a mai spus acesta.

Vestea este cu atat mai buna cu cat postul de radio la care va avea emisiunea este chiar cel la care si-a inceput cariera, in anii '80.

Acum insa, conform The Columbus Dispatch, barbatul va avea un talk-show la radio numit "The Golden Voice Show."

Vezi episoade in intregime pe