Ce sa nu spui niciodata la prima intalnire. 7 lucruri pe care nimeni nu vrea sa le afle atat de curand

07 Ianuarie 2016, 10:09

Ce sa nu spui niciodata la prima intalnire. 7 lucruri pe care nimeni nu vrea sa le afle atat de curand
Citeste mai mult despre: ce sa nu spui, 7 lucruri, prima intalnire,
Prima intalnire cu cineva este probabil asteptata atat cu nerabdare, cat si cu emotii: ne dorim sa lasam o impresie cat mai buna, dar exista riscul sa exageram cu informatii care nu sunt neaparat necesare.

Nu putem fi niciodata siguri cum va reactiona persoana de langa noi la un subiect de discutie, dar exista unele aspecte care ar trebui evitate complet la prima iesire.

Fostul/ fosta

Este de preferat sa nu faci cunoscute toate detaliile care au mers prost in ultima relatie, pentru ca noul partener le-ar putea interpreta drept indciii despre cum ai putea sa te porti in relatia cu el/ea. Este mai bine sa nu impartasesti niciodata aceste detalii pana nu ajungeti sa va cunoasteti mult mai bine.

Situatia ta financiara

Nu e nimic surprinzator la cineva care are probleme financiare in prezent, dar sa dezvalui de la prima intalnire, de exemplu, ca esti divortat(a) si locuiesti cu parintii tai s-ar putea sa nu fie prea placut pentru partener. Este recomandat ca aceste marturisiri sa fie facute in pasi marunti, scrie si  Huffington Post.

Animalele iubite

S-ar putea sa fii tentat(a) la prima intalnire sa iti declari iubirea pentru animalul de acasa ori de cate ori ai ocazia. Dar pozele din telefon ar trebui pastrate doar pentru tine, iar daca ai mai mult de doua pisici, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa oferi aceasta informatie, cel putin pana va cunoasteti mai bine. 

Citeste mai multe pe perfecte.ro!

Vezi episoade in intregime pe