Primele doua saptamani de difuzare ale celui de-al doilea sezon Ce spun romanii le-au adus concurentilor premii substantiale, iar telespectatorilor multa voie buna si raspunsuri surprinzatoare, care de multe ori au starnit hohote de ras sau uimire. Echipele participante au luptat in fiecare zi, de luni pana vineri, si-au facut strategii, si-au invins emotiile si au incercat sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri ale unor intrebari adresate anterior unui esantion format din 100 de persoane. Pe langa lupta pentru premiile editiei si marele premiu, familiile s-au distrat impreuna cu gazda emisiunii, Cabral, s-au felicitat reciproc si au intrat perfect in atmosfera game show-ului.

In editia de astazi imaginatia concurentilor a fost pusa la incercare, iar cei opt au fost nevoiti sa ghiceasca la ce jocuri ale copilariei s-au gandit romanii, sa mentioneze un indicator rutier si sa descopere cat mai multe raspunsuri aflate pe panou la intrebarea Ce se prelinge?. 

In fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 16:00, cate doua famili intra in competitia in care nu conteaza ce stii, ci daca stii sa te distrezi si incearca sa obtina premiile puse in joc. Timp de o ora concurentii, impreuna cu Cabral, aduc multa voie buna in casele telespectatorilor si afla Ce spun romanii, numai la PRO TV!