Cea mai neasteptata prietenie din showbiz.Cum s-au fotografiat Justin Bieber si Marilyn Manson si cu ce detaliu au uimit

21 Martie 2016, 10:59

Cea mai neasteptata prietenie din showbiz.Cum s-au fotografiat Justin Bieber si Marilyn Manson si cu ce detaliu au uimit
Desi au stiluri complet diferite, Justin Bieber si Marilyn Manson par sa fi devenit prieteni, apropierea dintre ei fiind una total neasteptata pentru fanii acestora. 

La sfarsitul saptamanii trecute, Justin Bieber si Marilyn Manson au postat cateva fotografii pe retelele de socializare in care apar impreuna in timp ce isi fac selfie.

Daca aceasta imagine i-a luat prin surprindere pe admiratorii acestora, cu atat mai mare le-a fost uimirea fanilor controversatului star cand au vazut pe contul lui de Instagram o poza in care apare imbracat cu un tricou pe care era inscriptionat numele lui Bieber.
 

 

Night out in la with the boys

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


De curand, in cadrul unui concert pe care l-a sustinut in Canada, cantaretul de 22 de ani a urcat pe scena purtand un tricou imprimat cu un mesaj care facea referire la Marilyn Manson.

 

Bigger than Bieber

A photo posted by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Vezi episoade in intregime pe