Cei care se intrebau ce se afla in mintea unei femei au primit raspunsul. Vezi cum a decis o femeie sa spuna ce gandeste

03 Februarie 2016, 16:19

Cei care se intrebau ce se afla in mintea unei femei au primit raspunsul. Vezi cum a decis o femeie sa spuna ce gandeste
Una dintre postarile care fac furori pe internet este cea in care o femeie a decis sa ii raspunda sotului sau la o intrebare aparent simpla: "La ce te gandesti?". Raspunsul pe care l-a dat femeia a fost complet neasteptat si a facut deliciul internautilor.

Barbatul a rugat-o pe sotia lui sa deseneze pe o foaie de hartie lucrul la care se gandeste. Asa ca ea a desenat toate lucrurile care i-au trecut prin minte in acel moment. 

Cu ganduri de la griji cotidiene legate de copii si casa, pana la dorinta ei de a slabi sau la declaratii pentru sot, coala de hartie folosita a fost umpluta pana la refuz.

Barbatul a postat o fotografie cu desenul sotiei sale, iar postarea are deja peste 2 000 000 de vizualizari. Foarte multe alte femei au reactionat si au spus in comentariile lor ca se regasesc in desen, pe cand barbatii s-au aratat amuzati.

View post on imgur.com

Tu ce ai desena ca raspuns la aceasta intrebare?

Vezi episoade in intregime pe