• PRO TV
  • Cel mai aprig duel s-a dat sambata, la Ferma Vedetelor!

Cel mai aprig duel s-a dat sambata, la Ferma Vedetelor!

Cel mai aprig duel s-a dat sambata, la Ferma Vedetelor!

O demonstratie de forta, concentrare si o lectie de autodeterminare, asa se poate caracteriza in cateva cuvinte duelul dintre Ionut Iftimoaie si Dima Trofim, doi concurenti puternici a caror contributie in Ferma Vedetelor a dus la schimbari majore. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare 22:10 - 00:18 de peste 1.1 milioane de romani. In minutul de aur, de la 23:43, aproximativ 1.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audientaobtinand 7.3 puncte de rating si 20.8 share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.1 puncte de rating si 17.6% share.

Inspectia lui nea Rata l-a gasit pe Dan in pat, citind, in timp ce ceilalti concurenti erau la masa din bucatarie. Augustin l-a insotit si i-a explicat ce sarcini au reusit sa realizeze pana in acel moment. Nea Rata, om generos, i-a spus: „Va mai las pana luni! Eu mi-am pus mare baza in tine, sa stii!”, iar Augustin i-a promis ca vor incerca. Pentru acest lucru nea Rata a hotarat sa le rasplateascamunca, totusi, cu 10 arginti. 

Iulia Vantur a venit cu daruri pentru fermierii marinimosi si a adus filmarea de la gradinita cu copiii carora le-au facut o bucurie prin crearea scaunelelor si a masutelor. Ea a mers impreuna cu Catalin Maruta pentru a le duce darurile din partea fermierilor: „Ori am imbatranit, ori am devenit mai sensibil, ori e stresul prea mare aici. Iar mi-a dat un pic asa o lacrima pentru ca am vazut niste copii, care se vedea pe fata lor ca s-au bucurat!”, a spus Augustin. 

Copilasii au facut cunostinta cu Iulia si Catalin si au mancat cu pofta din cornuletele pregatite cu drag de fermieri. „Pentru mine, personal, in momentul de fata sunt mult mai sensibila. Faptul ca nu am copilul langa mine, faptul ca sunt departe de casa, cand vad copii, ma emotionez!”, a spus Vica printre lacrimi. 

Tensiunile nu au lipsit si spiritele s-au incins intre Augustin si Dan in momentul in care Augustin si-a exprimat nemultumirile referitoare la Dima si Dan. Problema refuzului de face sarcinile date a afectat construirea baii, sarcina lor din aceasta saptamana, astfel fiind penalizati de nea Rata, lucru care ii afecteaza pe toti. „Pe mine m-a deranjat atitudinea!”, a spus Augustin. 

Pregatirile pentru marele duel s-au facut la nivel psihologic. Ionut a fost mult mai relaxat de aceasta data, deoarece a avut avantajul alegerii probelor: „Am ales un duel foarte greu. Sunt trei probe dificile, care vor scoate untul din noi!”. 

Inainte de inceperea duelului, Augustin a coborat in arena pentru un anunt foarte important. El si-a cerut scuze celor pe care i-a suparat, apoi s-a pus in genunchi in fata Doinitei cu un buchet de flori culese din padure si i-a spus: „Doinita Mihaela Oancea, ca si logodnica, accepti sa fii sotia mea? Nu mai vreau sa fii logodnica mea, vreau sa fii sotia mea!”. El i-a facut si un inel nou, iar raspunsul Doinitei a fost: DA! Insa, surpriza! Augustin le-a cerut de sotii si pe Gina si Roxana, care au acceptat pe loc. „Ce harem frumos ai adunat tu aici!”, i-a spus Iulia. 

Ionut a intrat in hambarul duelului pe aceeasi piesa pe care intra si in ring, We Will Rock You, iar Dima si-a facut intrarea pe piesa Videli Noch. Concentrarea si cuvintele de intimidare si-au facut loc intre cei doi in ring: „Da, Dima, o sa vezi! De acasa cu telecomanda in mana!”, a spus Ionut.

La prima proba, Sparge lemne pana pici, fiecare a trebuit sa sparga 30 de busteni in patru bucati. Cel care a reusit sa sparga primul toti bustenii a fost Ionut. El a demonstrat o forta extraordinara, spargand buturuga dupa buturuga cu o viteza uimitoare: „Vreau sa subliniez un aspect! Intr-adevar, dragilor, ati avut dreptate! A fost totul o chestiune de noroc!”, a spus Ionut tragandu-si sufletul. 

La cea de-a doua proba, Pune-ti bratara-n cui, cei doi au avut doua centuri legate intre ele cu funii, iar pe mana o bratara. Cel care a reusit sa isi traga adversarul, astfel incat sa isi puna bratara in cui de cinci ori a fost Ionut, iar Dima nu a avut nicio sansa la aceasta proba in fata concentrarii, determinarii si fortei lui Ionut. 

„Am vazut o alta fata a lui Ionut. In momentul in care se apropia de noi, nu ca nu ne vedea, noi nici nu existam in peisaj. Pentru el exista doar Dima, acele sfori si cuiul pe care trebuia sa isi prinda bratara.”, a spus Roxana. 

Duelul a fost cu adevarat o demonstratie de forta pura pana la ultima secunda. Cel mai dur duel care a avut loc la Ferma Vedetelor pana in acest moment, in urma caruia Ionut si-a castigat locul in ferma. Dima a facut fata luptei si a parasit competitia cu fruntea sus, in aplauzele colegilor sai: „Nu stiu cum o sa imi revin in viata de zi cu zi, sincer! N-am fost pregatit si nici pana in momentil de fata nu sunt pregatit sa plec. A fost frumos! Sincer!”, a spus el dupa duel. 

In editia de luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea la ce noi provocari vor face fata concurentii, cum evolueaza lucrurile in ferma dupa plecarea lui Dima, dar si pe cine a lasat acesta in pozitia de fermier al saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni