Norocosii care au vizitat o expozitie din Dubai au avut norocul sa deguste un tort de nunta in valoare de 1 milion de dolari. Debbie a realizat de aceasta data o prajitura delicioasa, cu o inaltime de 182 de centimetri si o greutate de 120 de kilograme. 


 

Ta dah! The big reveal! Introducing the million dollar bride!!!!! Inspired by arabian influence this was her in the beautiful @rafflesdubai where she was created. She was revealed today @thebrideshow I'm too tired for hashtags but she is so worth it ! Will post detail images later need skeep now sshhhh

A post shared by Debbie wingham (@debbie_wingham) on


Pentru pregatirea acestui tort, designerul a folosit 1 000 de oua si 20 de kilograme de ciocolata. Conform celor de la Bored Panda, intreaga prajitura este comestibila, inclusiv unele detalii decorative. Debbie a acordat o atentie deosebita detaliilor si a construit cu grija flori si mici perlute care au infrumusetat rochia de mireasa. Pentru ca "mireasa dulce" sa arate perfect, au fost confectionate 5 000 de floricele, iar realizarea si aplicarea lor a durat 10 zile. 

Pentru un plus de stralucire, Debbie a optat si pentru cateva detalii pretioase, si anume diamante de 3 carate. Acestea au fost aplicate in zona capului miresei.