Nicole arata spectaculos in orice ipostaza este fotografiata. Vedeta impresioneaza chiar si atunci cand ia masa in oras. Paparazzii au surprins-o in timp ce parasea restaurantul "Catch" din Hollywood, iar zambetul ei este molipsitor. 


Sursa FOTO: Splash News


La o petrecere organizata inaintea lansarii sezonului doi pentru Global Beauty Masters, vedeta a facut senzatie intr-o tinuta care i-a pus in valoare toate atuurile fizice.

Fosta sotie a lui Eddie Murphy a purtat o fusta tip creion cu talie inalta si un top cu maneci lungi care i-au lasat la vedere abdomenul plin de patratele. 

Nicole Murphy i-a fost alaturi starului de la Hollywood timp de 13 ani, in ciuda diferitelor scandaluri in care comedianul a fost implicat. Nicole Murphy a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei doi au impreuna 5 copii. O perioada de timp a lucrat ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

La sfarsitul anului trecut, Nicole Murphy a fost vazuta in compania lui Nick Cannon, fostul sot al lui Mariah Carey, insa cei noi nu au confirmat ca intre ei ar fi existat vreo legatura amoroasa.