• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano din “Las Fierbinti” viseaza la o viata noua: vrea sa divorteze si sa plece in America

Celentano din “Las Fierbinti” viseaza la o viata noua: vrea sa divorteze si sa plece in America

Celentano din “Las Fierbinti” viseaza la o viata noua: vrea sa divorteze si sa plece in America

Joi, in “Las Fierbinti” au loc mari schimbari. Celentano (Adrian Văncică) e decis sa-si schimbe viata si sa o ia de la capat in… America!

Celentano primeste un plic cu un bilet din care afla ca a castigat o sapca si un set de pixuri. Mai mult decat atat, afla ca daca va completa formularul de pe bilet, poate pleca in Amercia la “work and travel”. Intrebandu-se mirat ce oras mai e si asta, “work and travel”, Celentano merge acasa si, satul de guralivele si cicalitoarele sotie si soacra, le da vestea cea mare: vrea sa divorteze si sa plece in America. Horatat, isi face bagajele si fuge de acasa pe geam. Daca se va impaca cu nevasta si, mai ales, daca va ajunge in America, telespectatorii Pro Tv vor afla din episodul “Las Fierbinti” de joia aceasta.

Vezi ACUM episodul pe voyo.ro

Si tot atunci, Vasile (Gheorghe Ifrim) are probleme la primarie. Ii cheama pe Giani (Costi Dita) si Bobita (Mihai Bobonete) pentru a le spune ca a reusit sa acceseze niste fonduri europene pentru o plantatie de trandafiri, bani pe care insa i-a bagat in fondul de rulment al primariei. Dar pentru a primi cea de-a doua transa a fondurilor, trebuie sa primeasca o comisie in Fierbinti care sa inspecteze plantatia inexistenta.

In speranta ca se vor umple de bani, Bobita vine cu ideea sa amenajeze pe un camp in apropierea satului o parcela cu trandafiri de plastic, furati de Dorel (Mihai Rait Dragomir) din coroanele din cimitir. Ce va spune comisia, telespectatorii Pro Tv vor afla joi seara, in “Las Fierbinti”.  
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni