• PRO TV
  • Chef FOA pus pe gatit in show-ul “Traieste-ti vara”, la PRO TV

Chef FOA pus pe gatit in show-ul “Traieste-ti vara”, la PRO TV

Chef FOA pus pe gatit in show-ul “Traieste-ti vara”, la PRO TV

Florin Scripca, noul membru al juriului MasterChef, cunoscut drept Chef FOA, are planuri mari pentru aceasta vara. Experimentatul Chef se pregateste sa-si puna in valoare maiestria culinara in cadrul celui mai incediar show al sezonului, “Traieste-ti vara”, care se va lansa pe 28 iulie, la PRO TV.

Pasiunea, talentul si perseverenta l-au ajutat sa-si construiasca o cariera de succes in dificila bransa a Chefilor. Maestru al unor combinatii surprinzatoare de gusturi, culori, arome si texturi, Chef FOA este hotarat sa cucereasca publicul cu retete delicioase, pregatite in stilul sau caracteristic.

Talentatul Chef va porni intr-o excursie culinara in tinutul Dobrogei, una dintre cele mai frumoase regiuni din tara. Urcat la bordul cunoscutei ambarcatiuni de agrement din Romania, velierul Adornate, Chef FOA va gati atat in zona litoralului Marii Negre, cat si in Delta Dunarii. Acolo va interactiona cu locuitorii, furand cateva secrete culinare, pe care le va impartasi apoi telespectatorilor. Fiecare oprire se va transforma, astfel, in oportunitatea perfecta de a gati retete noi, folosind ingrediente si produse locale.

“Vara asta nu dorm… pe acasa. Ca sa va pregatesc de MasterChef, imi propun - nici mai mult, nici mai putin - sa va intorc lumea cu susul in jos, pentru ca vara asta voi gati in stil mare! Ne vom imbarca, la propriu si la figurat, pentru redescoperirea Dobrogei, una dintre cele mai cosmopolite zone din Romania, culinar vorbind. Voi gati atat pe apa, cat si pe uscat, ma voi lasa inspirat de locuri pline de farmec si oameni incantatori prin naturaletea lor, pentru a va aduce in casa bunatati autentice, specifice regiunii, dar reinventate intr-o varianta moderna. Va invit sa va lasati cuceriti de subtilitatile gustului, intr-o combinatie de arome, care o sa va lase gura apa”, declara Chef FOA.

Rebel si nonconformist din fire, Chef FOA se foloseste de trasaturile personalitatii sale si in bucatarie si recurge cu succes la formule culinare indraznete. Retetele sale, perfecte pentru zilele calduroase de vara, se vor transforma in mese gustoase si sanatoase pentru toti cei de acasa. 

Emisiunea combina ingredientele distractiei si ale imprevizibilului cu un mix proaspat de bucate, preparate dupa secretul Chef-ului.

“Traieste-ti vara” se anunta a fi un show fresh si surprinzator, gazduit de Cabral si Laura Cosoi pe plaja din Mamaia, la care vor fi invitate cele mai indragite vedete ale momentului. Telespectatorii vor urmari emisiunea in direct, de luni pana vineri, de la ora 17:30, la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni