Chuck Norris e mai tare ca-n bancurile cu el. Actorul a reusit in The Expendables 2 ceva ce nimeni nu credea posibil

04 Februarie 2012, 08:47

Chuck Norris e mai tare ca-n bancurile cu el. Actorul a reusit in The Expendables 2 ceva ce nimeni nu credea posibil
De multi ori actorii distribuiti in rolurile principale spun totul despre un film. In acest caz ei chiar promit ceva ce nu ai mai vazut pana acum. The Expendables 2 aduce in august 2012 pe marile ecrane cea mai dura echipa de eroi de actiune. Dovada este adusa de noile postere ce tocmai au fost lansate.

Cu un buget de 100 de milioane de dolari si un scenariu semnat de Sylvester Stallone, The Expendables 2 ii aduce in linia intai pe Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Terry Crews, Jet Li si Chuck Norris.


Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren si un Scott Adkins plin de sange promoveaza pelicula in 3 noi postere.Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.


Pelicula a fost filmata in Bulgaria, unde nu a fost ferita de evenimente neplacute dupa ce o explozie pe platourile de filmare a ranit mai multi cascadori si a ucis pe unul dintre ei. Acum cateva luni vedetele au fost acuzate de activistii bulgari ca au distrus o colonie de lilieci dupa ce au filmat scene din film in apropierea unei pesteri din Devetashka, Bulgaria.

Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani),  Bruce Willis (56 de ani) si Chuck Norris (71 de ani) sunt la primul lor film de actiune realizat impreuna.

Actorul Terry Crews a declarat ca filmul  va fi "cel mai tare lucru pe care l-ai vazut pana acum".

Ca-n bancurile cu Chuck Norris, actorul a reusit ceva ce nimeni nu credea posibil: l-a convins pe Sylvester Stallone sa editeze filmul astfel incat acesta sa fie interzis minorilor sub 13 ani. Filmul anterior The Expendables (2010) era restrictionat tinerilor sub 17 ani. Prin urmare pelicula va contine mai putini sani, mai putina violenta explicita si mai putine injuraturi. Ce-i drept vestea a dezamagit  pe o parte din fanii filmului.

"Scenariul de la Expendables 2 are foarte mult dialog vulgar. Din acest motiv, multi tineri nu ar fi putut sa vada acest film. Dar eu nu apar in asemenea filme. Tocmai de aceea, am spus ca nu voi accepta acest rol daca nu va fi sters acel limbaj explicit. Producatorii au acceptat conditia mea, iar filmul va fi interzis minorilor sub 13 ani" a declarat Chuck Norris.


The Expendables 2 ( 2012)
Regizor: Simon West
Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Randy Couture
Buget: 100 de milioane de dolari

The Expendables (2010)
Regizor: Sylvester Stallone
Distributie:Sylvester Stallone, Jason Statham , Jet Li
Buget: 80 de milioane de dolari
Incasari: 247 de milioane de dolari
 

Vezi episoade in intregime pe