• PRO TV
  • Cine este fermierul care ii va antrena pe cei 12 concurenti la "Ferma Vedetelor"

Cine este fermierul care ii va antrena pe cei 12 concurenti la "Ferma Vedetelor"

Cine este fermierul care ii va antrena pe cei 12 concurenti la "Ferma Vedetelor"

Cel mai tare reality show 100% romanesc se pregateste sa incante telespectatorii din 9 martie, de la ora 20:30, la PRO TV. Ferma Vedetelor a adunat in echipa sa profesionisti cu experienta, care sa fie alaturi de cele 12 vedete si sa le ofere indrumare. 

Daca frumoasa Iulia Vantur va fi acolo pentru a-i sprijini moral, a le aduce noutati de acasa, dar si pentru a le da celor 12 sarcini care trebuie duse la bun sfarsit pentru a primi anumite avantaje, Nea Rata este legatura lor directa cu viata la tara si ce inseamna sa traiesti din munca pamantului. 

Nea Rata a trait toata viata la tara. Nascut intr-o zona de munte, el a crescut la curte inconjurat de animale si bucurandu-se de copilarie. Cei care i-au transmis dragostea pentru animalele domestice si care l-au invatat inca de mic sa le ingrijeasca au fost parintii sai. 

A facut Liceul Agricol din Roman si de atunci a inceput sa lucreze ca tehnician agronom in cadrul mai multor institutii. Lucrand la baza furajera, Nea Rata a invatat de ce ingrediente au nevoie animalele pentru a creste sanatoase. De peste 10 ani se ocupa de propria lui ferma. Cultiva orz, grau, floarea soarelui si rapita pe 400 de hectare de pamant si se ingrijeste de animalele domestice din curtea sa. 

Cu un umor fin dar si foarte pus pe treaba, Nea Rata declara: “Am fost ales sa fac parte din acest proiect in urma unor preselectii si m-am bucurat foarte tare deoarecere este o mare provocare pentru mine. Cred ca pentru cele 12 vedete va fi mult mai greu decat pentru mine, deoarece sunt conditii foarte grele, iar unii oameni se pot adapta mai usor, iar altii mai greu. Ma astept ca cei mai trecuti prin viata, sa se descurce mai bine. De la cei mai tineri nu ma astept sa stie foarte multe lucruri despre viata la tara, dar sunt aici sa ii invat, ca dupa 3 luni sa plece si ei cu o diploma de fermier si o experienta frumoasa.”

Au mai ramas doar 5 zile pana la startul luptei pentru titlul de Marele Fermier si marele premiu in valoare de 50.000 de euro. Cine va fi cel care va reusi sa treaca peste toate provocarile, cine va abandona, dar si cum se vor comporta cele 12 vedete in lipsa luxului, ramane de vazut de luni pana joi, dar si sambata, de la 20:30, numai la PRO TV.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni