Fanii au fost uimiti sa-i vada pe Dorian si pe partenera lui din serial, Alina Eremia, sarutandu-se "din greseala" intr-un concert, insa Dorian spune ca iubita lui din viata reala este constienta ca acesta este jobul lui si nu este geloasa.

"Prietena mea intelege ceea ce fac si stie care e diferenta intre munca mea si viata privata. Singurii mei colegi care sunt iubiti si in realitate sunt Criss si Vlad", a declarat el pentru Ring.

Pe de alta parte, Dorian Popa este mereu preocupat de fizicul lui, atat de apreciat de admiratoarele lui. Insa actorul din "Pariu cu viata" marturiseste ca din cand in cand mai cade prada tentatiilor culinare.

"Imi place shaorma, e o combinatie interesanta de gusturi si, daca stii sa o mananci cand trebuie, sa nu exagerezi, va arat dovada ca nu are consecinte", afirma el.

"N-am incercat niciun fel de dieta sau program gandit de altcineva in afara de mine. Mi-am gasit regimul alimentar potrivit metabolismului si, foarte important, psihicului meu in asa fel incat imi mentin exact forma pe care o doresc! Sustin dietele, insa pentru cei care au nevoie de ele", a adaugat Dorian.

"Pariu cu viata" este in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV.

Sursa foto: Ciao!