• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Cine sunt cei care au impresionat in cea de-a treia editie Vocea Romaniei Junior si au reusit sa intre in echipe

Cine sunt cei care au impresionat in cea de-a treia editie Vocea Romaniei Junior si au reusit sa intre in echipe

Cine sunt cei care au impresionat in cea de-a treia editie Vocea Romaniei Junior si au reusit sa intre in echipe

Cea de-a treia editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior a adus bucurie in sufletele a alti 7 concurenti care au reusit sa intre in echipele antrenorilor lor preferati. Unii dintre concurenti au asteptat pana la ultima nota ca cineva sa ii primeasca in echipe, in timp ce altii au impresionat inca de la inceputul prestatiilor. 

Andra, Moga si INNA si-au ales noii concurenti, iar Mihai Bobonete si Robert Tudor s-au ocupat de starea de veselie a tuturor.

Andreea Stoica a cucerit juratii cu melodia ,,Memories", a lui Nicole Cherry. Fetita a asteptat, plina de emotie, pana la finalul melodiei, cand Andra si-a intors scaunul si a luat-o in echipa sa. 

Dan Ioan Bultoc are doar 13 ani, insa piesa de dragoste pe care a les sa o cante i-a adus recunoastere in partea celor 3 jurati. Marius Moga a fost primul convins de talentul baiatului, insa spre final toti cei 3 antrenori si l-au dorit in echipe. Dan a ales sa mearga in echipa celui care s-a intors primul.

Denair Bali a facut-o pe INNA sa rada cu gura pana la urechi si sa il indrageasca inca de la prima vedere. Incantat peste masura de faptul ca vedeta l-a vrut inechipa ei, Denair a fost extrem de fericit sa o imbratiseze pe cea care i-a devenit, incepand de acum, antrenor.

Andra si Marius Moga i-au spus ca Britney Spears ar fi invidioasa pe ea! Talentul Marei Oancea a facut-o pe INNA sa mearga pe scena si sa o imbratiseze, chiar daca scaunul ei nu a fost intors. Mara a decis sa faca parte din echipa lui Marius Moga.

Mario Eduard Tudor a cantat o melodie care a starnit emotii si care l-a convins pe Marius Moga sa se intoarca. Cu o prezenta scenica sclipitoare si o voce incredibila, pentru varsta de 8 ani, Mario merge mai departe in competitie.

Melodia lui Amy Winehouse s-a potrivit ca o manusa pe vocea Mayei Ciosa. Venita pentru a doua oara la Vocea Romaniei Junior, Maya merge mai departe in echipa Andrei, din care si-a dorit intotdeauna sa faca parte.

Rebeca Onete a pus stapanire pe scena Vocea Romaniei Junior si a convins-o pe INNA ca are tot ceea ce ii trebuie pentru a face parte din echipa ei. Uimiti de prezenta Rebecai, juratii i-au urat bun venit in competitie.

Vezi si tu momentele video cu cei 7 concurenti, pe PROTVPLUS 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni