Adrian Maticiuc este un tanar de numai 16 ani, care si-a descoperit pasiunea pentru cofetarie alaturi de bunica lui. Este un adevarat perfectionist, care se preocupa constant sa afle cele mai noi trenduri si sa isi perfectioneze tehnica. Adrian i-a impresionat pe jurati prin preparatele sale uimitoare, pe care reuseste sa le realizeze la o varsta atat de frageda. 


Mariana Sandu a fost profesoara de franceza, iar la 64 de ani si-a pus in practica pasiunea de o viata de a face prajituri, in cortul Bake Off Romania. A inceput sa prepare deserturi de la varsta de 12 ani, iar specialitatea sa este tortul de ciocolata. Gustul pentru prajiturile frantuzesti l-a dezvoltat in Franta, unde a avut sansa sa locuiasca o perioda. 


 


Erika Szabo este o prezenta dulce, o persoana de 25 de ani care a acumulat o experienta grea de viata, ce i-a deschis drumul catre cofetarie. Inca de la cinci ani si-a petrecut timpul in bucatarie, alaturi de mama ei, facand prajituri. Erika a inceput sa ia in serios pasiunea pentru cofetarie recent, iar pasiunea pentru calatorii o face sa fie deschisa la influentele internationale si la gusturile noi din domeniul cofetariei. 


Robert Stratulat este un adevarat pasionat de cofetarie care, de 10 ani, isi perfectioneaza tehnica si retetele. In ultimii cinci ani s-a apucat serios de gatit pentru fetita lui, din dorinta de a-i oferi surprize delicioase si sanatoase. Robert este definitia curajului in bucatarie, iar creativitatea i-a adus multe aprecieri din partea juratilor. 


Cu ce produse au reusit sa impresioneze juratii, ce decor si ce gusturi inedite au combinat in preparatele lor, dar si cum se vor descurca la primele probe, ramane de vazut in prima editie Bake Off Romania, luni, 29 februarie, de la 20:30!

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!