Claudia Iuga de la "Vocea Romaniei", concert cu Filarmonica de Stat din Arad

Claudia Iuga de la "Vocea Romaniei", concert cu Filarmonica de Stat din Arad

Claudia Iuga, una dintre elevele lui Smiley din ultimul sezon de “Vocea Romaniei”, si-a indeplinit unul dintre cele mai frumoase visuri: sa cante cu Filarmonica de Stat din Arad.

Fosta concurenta de la “Vocea Romaniei” a primit aceasta propunere de nerefuzat inca de la primele aparitii in show-ul de la ProTV, insa totul s-a concretizat abia de curand. Claudia Iuga a sustinut un concert extraordinar impreuna cu Quaternion Band, formatia cu care canta din 2009, si Filarmonica de Stat din Arad.

“A fost epuizanta saptamana dinaintea concertului, cu repetitii zilnice si studiu individual, dar faptul ca s-au terminat toate biletele puse in vanzare in mai putin de o saptamana, (fiind necesare punerea in vanzare a biletelor fara loc) spectacolul tinut cu casa inchisa ne-a ambitionat pe toti iar seara concertului a fost una din cele mai spectaculoase ale vietii mele. Am avut ocazia sa cant piese pe care mi le-am dorit dintotdeauna, de la ”I will always love you” la ”Hallellujah”, ”At last”, ”Let’s stay together”, ”And I am telling you” la ”Je t’aime”, ”Vreau sa vii in viata mea” etc. Concertul a durat mai mult de o ora, au fost si 3 bis-uri. Sunt ferm convinsa ca vor mai fi si alte colaborari de acest gen, insa asa cum a fost si acesta planuit si elaborat (mai mult de doua luni) vor trebui gandite si executate impecabil ca sa iasa perfect” a povestit Claudia, incantata de aceasta experienta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni