• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia a cucerit Romania! Giani a incercat sa se casatoreasca in primul episod Las Fierbinti al sezonului 9

Comedia a cucerit Romania! Giani a incercat sa se casatoreasca in primul episod Las Fierbinti al sezonului 9

Comedia a cucerit Romania! Giani a incercat sa se casatoreasca in primul episod Las Fierbinti al sezonului 9

Joi seara, telespectatorii au putut urmari primul episod al celui de-al noualea sezon Las Fierbinti! Episodul a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, comedia de esenta pur romaneasca fiind urmarita cu interes de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:31. 

Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 21:10, a reunit aproape 2.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 14 puncte de rating si 31.6% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 13.8% share.

In primul episod al acestui sezon, consoarta lui Firicel i-a cerut ajutorul lui Celentano pentru a-i aduce barbatul acasa. Firicel a luat calea haiduciei, alegand sa se retraga in pustietate, la marginea satului. Ajuns la tabara camaradului sau, Celentano afla ca acesta s-a exilat in jungla, inspirat de emisiunile de supravietuire de la televizor. Acesta a ales sa devina omul junglei, deoarece si-a dorit o schimbare de la viata pe care o ducea. 

In acelasi episod savuros, Primarul Vasile a dat militaria jos din pod, enervat fiind de faptul ca Robi si Giani pierdeau vremea cu jocurile de pe telefonul mobil. Acesta s-a hotarat sa-i stimuleze sa procreeze pentru a ridica rata natalitatii. Astfel, a stabilit niste praguri financiare pentru sateni: cine se va insura primeste 1000 euro, cine se va insura si va avea si un copil va primi 2000 euro, iar cei care vor avea tripleti vor primi 3000 de euro! Daca existau cetateni care nu se aliniau doleantelor Primarului Vasile, urmau sa fie expulzati din sat. 

Primul care s-a gandit sa profite de oferta de nerefuzat a Primarului Vasile a fost Giani, care a cerut-o de nevasta pe Gianina! Aceasta a fost extrem de incantata de propunerea sarmantului baiat, incat a acceptat instant cererea. Numai ca socoteala de la carciuma, nu se potriveste cu cea de la... primarie! Vasile n-a fost de acord sa ofere bonusul financiar fara o ceremonie de nunta in toara regula, iar Dorel a venit sa intareasca acest lucru, distrugand planurile lui Giani. La polul opus, Robi reprezenta timiditatea intruchipata. Vazand cat de impiedicat este subalternul sau, Vasile il ia la un curs intensiv de cucerit. Un mic ghid de dialog romantic a facut parte din training-ul sefului de post. Studiul de caz: Aspirina, extrem de amuzata de replicile de cucerit ale lui Robi. 

Joi, 03 martie, de la 20:30, PRO TV va difuza derby-ul Dinamo – Steaua, partida din Cupa Romaniei. Las Fierbinti revine pe 10 martie, cu un episod senzational, plin de aventuri spumoase si rasturnari de situatie inedite!

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni