• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia s-a propagat din Fierbinti in intreaga Romanie. Las Fierbinti - lider de audienta

Comedia s-a propagat din Fierbinti in intreaga Romanie. Las Fierbinti - lider de audienta

Comedia s-a propagat din Fierbinti in intreaga Romanie. Las Fierbinti - lider de audienta

Mirajul dragostei trait de Robi, pregatirile lui Firicel pentru nasterea celui de al patrulea copil, clubul veganilor, precum si filozofiile lui Celentano si Ardiles au inregistrat din nou audiente de top, situand PRO TV pe primul loc in topul preferintelor romanilor. 

Aventurile simpaticelor personaje au tinut 2 milioane de telespectatori in fata televizoarelor in intervalul de difuzare 20:30 – 22:31, iar in minutul de aur inregistrat la 21:10 peste 2.5 milioane de romani urmareau serialul.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a inregistrat 12.6 puncte de rating si o cota de piata de 26.8%. Urmatorul post clasat a inregistrat 5.7 puncte de rating si 12.2% share.

PRO TV a fost lider si in cadrul publicului urban, inregistrand 9.4 puncte de rating si o cota de piata de 17.6%, postul situat pe locul doi inregistrand 7.1 puncte de rating si o cota de piata de 13.3%. 

Situatie similara si la nivel national unde PRO TV a inregistrat 10.7 puncte de rating si o cota de piata de 20.3%. Televiziunea de pe locul doi a inregistrat 7.3 puncte de rating si o cota de piata de 13.9%.

In cele doua episoade difuzate aseara, telespectatorii au facut cunostinta cu noi situatii in care au fost puse deja celebrii fierbinteni. Robi si-a urmat chemarea inimii, orbit de mirajul dragostei, luand decizia de a abandona linistita, dar totodata tumultoasa viata din Fierbinti. Dupa ce si-a prezentat demisia si si-a luat ramas bun de la toata lumea, a fost cuprins de remuscari. Evident ca toata povestea de dragoste a fost instrumentata de Bobita, Giani si Vasile. Pe langa aceste lucruri, in Fierbinti a luat nastere un club al veganilor, ale carei baze au fost puse de secretara primariei, Dalida. Povestea a iscat controverse aprinse in tot satul, libertatea animalelor fiind un lucru neobisnuit pentru Bobita si Vasile. Planul pus la cale de cei doi a starnit hohote de ras in intreaga tara!

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni